Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to divné, možná bych dala šanci, pokud by navrhl osobní schůzku.
Zkusila bych věřit jeho tvrzení, že to prostě časově nedal, a dala bych mu šanci aspoň jednou osobně. Po setkání a následné komunikaci bych se rozhodla. Teď ho ale nech, ať sám něco navrhne, a zda to už dodrží.
Jen pro úplnost, kolik čárek jsi mu za ten týden napsala ty?
Já nevím no, opravdu to tak třeba může být a nekecá. Ale to je takovej problém napsat třeba večer?
Dala bych tomu sanci, ale jen pokud se domluvi termin osobni schuzky, kde by se to mohlo rozseknout, jake sympatie a chemie je pri odobnim setkání. Jinak by to na me pusovilo, ze si jen krati volnou chvili, kdyz je dcera zrovna u mamy.
Jeste bych se tedy zamyslela, kolik doopravdy mate sanci spolu travit casu. Deti na stridacku proto sobě a hodinove dojíždění. I kdyby z toho bxlo neco vic, kdy na sebe budete mit fakticky čas??
@Lu66 píše: Více
To já vím, ale já se za poslední dobu scházela docela hodně a nic z toho
hezký, udržovaný muži, inteligentní, vtipný a stejně téměř pokaždé tam něco chybělo
každý čekal, že ho budu já uhánět, dva měli problém, že jsem na prvním rande dost odtažitá, opravdu nevím co ty chlapi čekají…to že si týden, dva píšeme, nebo zavoláme pro mne neznamená, že se známe…pořád je to na první rande pro mne cizí člověk
a i když klidně bych i něco jen na občas, nehledám ženicha, stejně ho chci nejdřív poznat ![]()
Takové výmluvy, že neměl čas odepsat na smsku nebo nemohl napsat, že má hodně práce a pak se ozve.To mě vždycky fakt fascinuje, jak si někdo může myslet, že mu tohle ten druhý sežere. Spíš měl jinou nápadníci a to padlo, tak si vzpomněl, že existuješ.
@Parfem_z_hadovky píše: VíceŽádnou..předtím sem se párkrát sama ozvala, ale jak sem viděla, že to ten jeden den od něj úplně opadlo, nechala sem to být…nebudu ho uhánět, zatím jsem pořád ženská
@Adull píše: Více
Ano a přesně tohle si myslím…proto se mi s ním vlastně ani nechce scházet a přijde mi to jako hodně špatná výmluva…na jednu větu by si čas určitě našel, jako předtím ![]()
@Anonymní píše: Více
V tom tě chápu, cítila bych to stejně a už se mu neozvala a pokud by pak psal proč nepíšu, tak bych mu po čase odpověděla, že mám hodně práce.
Kdyby měl zájem, tak by si tu chvilku na odpověď našel, ale když si týden nevzpomene, tak za to nestojí. Bude buď zadaný, ku. evnik a nebo obojí.
Hádám, že si s ním asi chvíli můžete psát. Ale na rovinu: vypadá, že vás zas tak moc nežere no… Docela by mi to sedělo na to, že si psal ještě s jinou, tam to chvíli vypadalo, tak vás zazdil a nakonec to nevyšlo. Tak se teď zase ozval. Ale můžu se plést…
@andiedvorakova píše: Více
Ano přesně, možná se nějaká naskytla blíže a neklaplo to ![]()
Ahoj,
mám dát na intuici a rovnou ho zazdít?
nevím se rozhodnout, jestli mu napsat, hele sorry, ale týden si se neozval, vlastně už nemám zájem
co by jste dělali?
chtěla bych vědět názor…psala sem si asi týden s mužem, byli tam oboustranné sympatie, samozřejmě jen fyzicky z fotek…je mu přes 45, zajištěnej, rozvedenej, vtipnej..bohužel je to asi necelá hoďka vzdálenost autem…k tomu týden, kdy on je bez dcery, mám já malou..nicméně, sme se domluvili, že by sme se mohli sejít teď v týdnu, když nemám dceru a on bude mít čas…prej, že se na mne těší, skládal mi pořád komplimenty…no a minulou neděli moc nepsal, jen večer asi dvě věty…tak jsem taky jen odpověděla a nechala to být…celý týden nenapsal ani čárku, až včera, prej, jak se mám, že se omlouvá, že mnel strašně starosti v práci, že se jim stěhuje firma atd…dnes psal, co mám v plánu, že malou odpoledne dává matce…ale nic konkrétního nenavrhnul a já si říkám, jestli se vůbec s někým, kdo za celý týden nebyl schopný napsat ani čárku chci sejít…nemyslím si, že se neozval kvůli práci…ani vlastně není schopen se na rovinu zeptat, jestli se sejdem