Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdyby měl zájem najde si tu chvilku a napíše - ať už ráno nebo večer. Zase nevěřím tomu, že byl 24/7 zaneprázdněn.
Vykašlala bych se na něj. Zájem nemá a ještě k tomu budeš číst takový otřepaný kecy
trapák.
@izabe píše: Více
Stejně jako ona, že… Taky mu nenapsala za celý týden, ale u ní je to ok a u něj děsný problém ![]()
No nevím, já bych mu šanci dala a zašla aspoň na kafe. Jako argument „že vás asi tak moc nežere“… však jste se ještě nikdy v životě nesetkali ne. ![]()
@j.a.n.i1 píše: Více
Tak zakl. uvedla, že mu předtim psala jako první a s velkým efektem se to nepotkalo….
Párkrát si se mu sama ozvala během toho týdne, kdy jste se „poznávali“? Tak to asi taky čekal, že budeš iniciativní i ty. Já nevim no, já bych v tvým věku (hádám, že budete podobně starý, ty asi o něco mladší) s tvýma starostma chtěla mít vše vyřešený, napsala bych mu termíny kdy se ti to hodí a čekala, jestli něco navrhne a ne takhle hloubat. Jestli nenavrhne, tak čus
Ano, nemám problém psát jako první, ale počáteční iniciativu měl on a ta pak jaksi ochabla ![]()
@Anonymní píše: Více
No, ne každého bavi si furt něco vypisovat…
No, já tam čtu že si normálně psali, jen v neděli moc neodpovídal, tak mu taky přestala psát a ani ona se celý týden neozvala…
@deniiina píše: Více
Ale já mu řekla, že v týdnu mám čas a klidně se sejít můžeme, on se v tom týdnu vůbec neozval, přitom to byl jeho nápad
a pak tahle „výmluva “…
Má jasný příznaky. Taky bych se mu nevtírala.
No, tak asi něco řešil, no. A jeden den holt neodpovídal dostatečně rychle a tys mu tedy taky stroze odpověděla, tak nějak nevím, cos cekala ![]()