Ozval se po týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.10.24 21:25
@safina píše: Více

Samozřejmě, dá se pochopit ledacos, ale tak nebudeme si nic nalhávat, ale když jeden týden píše denně a další se bez pardonu neozve, to nemá co dělat s tím, že měl hodně práce…ano, samozřejmě třeba ji měl hodně, ale ono stačí napsat, promiň, mám toho moc, ozvu se.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.24 21:29
@Sonarka píše: Více

No vždyť mne nevadí, že někdo den dva nenapíše, vím, že nikdo na telefonu nesedí, na druhou stranu, domluvili sme se a když už se takhle teda neozval, tak pak napsat Ahoj, jak si užíváš volno, promiň měl sem celý týden hodně práce, to mi přijde teda na 47 letého chlapa dost trapná výmluva :zed:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
13.10.24 21:33
@Anonymní píše: Více

Jo, je to hloupe…urcite mel komunikovat uz v tydnu s tim, ze to nevyjde…

• Citovat
  • Upravit
101682
13.10.24 21:57

No, evidentně nevíš, co je to fakt nestíháte, když máš pocit, že je to jen výmluva… Asi dobře, když se už neuvidíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
13.10.24 22:35

Napsani jedne kratke zpravy trva par desitek vterin, cas v takovem rozsahu ma clovek za temer jakekoliv zivotni situace, zvlast pokud jde o to napsat nekomu, s kym se hezky psalo a kdo by tedy mel mit z jeho pohledu potencial.

Duvody tydenni odmlky tak nejspise jsou, ze zkousel (a mozna stale zkousi, proto stale zadne setkani) mezitim nekoho jineho (jak tady mnozi zminuji), nebo nema prilis zajem, ale chce si udrzet zalohu (proto se nakonec ozval), pripadne testoval balici strategii ignorovani, ma to zvysovat zajem druhe strany (coz je nesmysl, casto to ma spis opacny efekt), je mozne, ze si to nekde precetl…

Ja bych zcela otevrene druhe strane dal najevo zklamani z takoveho jednani, ktere jasne znaci nezajem, a zduraznil, ze pokud zajem skutecne neni, je to z me strany naprosto v pohode, ale je dobre si to rict narovinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8259
13.10.24 22:46
@j.a.n.i1 píše: Více

Zakladatelka mu odpověděla v neděli a pak byl míč na jeho straně hřiště. Nechápu proč by mu pak měla vypisovat a nutit si pozornost, když nebyl schopný ani odepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 23:12

Tady zakl., takže pan po tom jak se mne zeptal jestli jsem dnes sama a já řekla, že ano, tak se dotazoval co mám v plánu, tak jsem odpověděla, k tomui napsal, že on dceru dnes odpoledne předává matce…na to sem nic nenapsala, protože jestli není opravdu schopnej se na rovinu zeptat, hele, dneska by to šlo se sejít, tak o takového zájem ani nemám…takže tímto by jsem komunikaci s ním ukončila :D a díky za nazory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101682
13.10.24 23:35
@Adull píše: Více

No a proč by měl vypisovat on ji a nutit si pozornost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 23:39
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak já nevím, protože je muž? :nevim: teda pokud si nepotřebuje honit ego nad tím, že ho uhání ženská…chlap je dobyvatel, to nemá nic společného s nucenim si pozornosti…prostě chlap uhání, tečka…

• Citovat
  • Upravit
24818
13.10.24 23:53

OK
tak moje zkušenost
skoro každý, kdo není úplně marný, má na seznamce rozjetou komunikaci-kontakty
kdo je dobrej víc
kdo je horší míň
občas se k tomu vrací, když některý nevyjde
občas se někdo s někým sejde, často ani ne
to je prostě svět seznamek, stačilo mi pár měsíců
k zrušení jakýchkoliv snů, představ a iluzí
ale nakonec i přes obtíže jsme se našli ;)
tak je to rok.. žijeme spolu, naši puboši spolu vychází, my lítáme, cestujeme, pracujeme, pomáháme si
zázraky se dějí i 50+, ale dala bych tomu procento úspěšnosti asi 1%
prostě jsem měla štěstí
(a jo, za ten rok intenzivního hledání jsem celkem brutálne asi 3× narazila a pěkné to nebylo)

Příspěvek upraven 14.10.24 v 00:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
14.10.24 00:00

Mám to stejně, muž je muž a žena žena. Klasické rozdělení rolí. Muž je bojovník a dobyvatel a žena ta něžná polovina. Když si natáhneme kalhoty a seberme jim jejich úlohu ve společnosti, tak se nemůžeme divit, že jdou vztahy střemhlav do perdele. Někdy není zbytí, ale většinou to není nutné. Začne to u škemrání o rande, pokračuje žádostí o ruku a končí to tím, že to všechno táhne ženská a chlap se veze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
14.10.24 00:18

Tak je to prece na normalni, ze na seznamce si pisou lidi s vic lidma najednou, schazeji se s vice lidma. To ze si zacnu s jednim psat a planovat rande, neznamena ze si mezitim nebudu psat s jinyma. Takze mu fakt nemuzes mit za zle, ze se treba sesel s jinou nekde bliz, a k tobe se vratil, kdyz to s ni nevyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24818
14.10.24 00:45

@hani28 ano
ale nepotěší to, že… 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5133
14.10.24 01:15
@Lucy75 píše: Více

To ne no, ale proto se nema cenu na nekoho upinat, nez se sejdou osobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
14.10.24 05:44

Ono je mozne, te je to typ, co si jen rad vypisuje a vlastne mu o setkavani ani moc nejde - napr nizke sebevedomi, nebo ma objekt zajmu jinde a timto si krati cas. Je totiz takove okate, ze se neozval zrovna cely ten tyden, kdy ty jsi cas mela. Podle me to neni nahoda. Myslim, zes ho odhadla dobre, to neni chlap co se chce v realu seznamit, to je jen nekdo kdo se chce bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí