Ozval se po týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
13.10.24 17:01

Taky to na me pusobi tak, ze mu to nevyslo s jinou, tak si vzpomnel na tebe :roll: Tohle je ale bohuzel nesvar tech seznamkovych muzu, ze toho maji vic rozjednaneho…ja si vzdycky psala jen s jednim, vic bych ani nezvladala. A kdyz to nevyslo, pak teprve s nekym dalsim.
Zalezi na tobe, zda tomu chces dat jeste sanci…z me zkusenosti, vazni zajemci psali kazdy den, klidne i x tydnu.

• Citovat
  • Upravit
6656
13.10.24 17:16

Dámy, které se ho zastávají asi dlouho nerandily. Protože houby, prostě ji tak nežere, jak je zvykem zde říkat.

Kde je zájem, je aktivita. Tohle nikam nepovede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
13.10.24 17:17
@Temnástranasíly píše: Více

To asi nepovede, jelikož evidentně se nežerou vzájemně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6656
13.10.24 17:19
@j.a.n.i1 píše: Více

Hmm, řekla bych, že zakladatelka by hodně chtěla, aby ji žral, proto se tak boji psát a otravovat, at v tom není sama. Ale to je jen moje domněnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
13.10.24 17:30
@Lu66 píše: Více

Ale- co když si daj pusu a bude z toho miminko, ahá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 17:36
@Temnástranasíly píše: Více

Já sem mu ale nepsala, psal on, než přestal, brala sem to jako uzavřené a teď se ozval…jen sem chtěla vědět názory, protože já osobně mám za to, že to při něj nebylo perspektivní, tak se poohlížel jinde, kde mu to neklaplo…nějakých pár sem už potkala ze seznamky a zájem rozhodně vypadal jinak…jen se s tím ještě nesetkala, aby se někdo ozval po týdnu, kdy to sám nechal vysumet, tak mne zajímal názor ostatních, co mají v seznamkách zkušenosti…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.24 17:38
@Sonarka píše: Více

Asi ani nechci tomu dávat šanci…tu totiž měl i s plánováním setkání a pak se neozval…takže to o něčem svědčí…budu se držet intuice ;) děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
919
13.10.24 17:43

Dej na intuici. Když má chlap opravdu zájem, tak dělá vše pro to, aby si to zaridil. Dá se pochopit, že se vyskytly nějaké nečekane okolností, ale to není důvod, proč by ti o nich neměl napsat hned a ne až týden zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
13.10.24 17:50

Kašly na něj. Kdyby měl zájem, ozve se i že smrtelné postele. Vše ostatní jsou výmluvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
13.10.24 19:27

Jsi prostě až několikátá v pořadí, a teď na tebe, když nevyšly ty před tím, došla řada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
13.10.24 19:37
@Anonymní píše: Více

Ale pokud to jinde neklaplo, tak vlastně dobrý a můžete se potkat a klapne to třeba. Pokud jste se neviděli, nebrala bych to tak osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
13.10.24 20:01
@pohledzdruhestrany píše: Více

A není to jedno, že teď na ni přišla řada. Však se nikdy neviděli, nic si nedluzi. Třeba zrovna jim to klapnout může, a nebo po 5 minutách na kávě zjistí, že fakt ne. Osobní setkání dá nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
13.10.24 20:08

Mne by treba nevadilo, ze ze me neni az tolik paf, kdyz jsme se jeste nevideli..ale ta nespolehlivost by mi vadila…kdyz to rekl, mel to dodrzet a ozvat se v tydnu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.24 20:21

To jsou ty dnešní představy z reality show, každý chce modrookého prince se svaly, aby byl zajištěný, vtipný, ona musí být ideálně panna, štíhlá, inteligentní.. no tak si v těch představách žijte :lol: :roll:
Na seznamkách se ale takovi lidé téměř nenacházejí - proč asi? Vždy tam bude něco, ať už málo nebo víc. Jestli se ti to nelíbí, tak začni normálně žít, chodit mezi lidi a on se ten pravý určitě najde (a časem zjistíš, že mu taky třeba něco chybí) :roll:

• Citovat
  • Upravit
2775
13.10.24 21:06

Tak je to on-line seznamka, já taky klidně na pár dní „vypadnu“ z dění, teď jsem omylem zazdila svatbu kamarádky, protože mě moje starosti tak pohltily, že jsem si vůbec neuvědomila, kolikátého už je.
Pokud má člověk nějakou kariéru, děti, nějaké starosti v rodině, tak „nemá čas“ úplně snadno. Že bylo „hodně práce“, mne jako omluva neuráží a snad nikdo není tak naivní, aby si po týdnu psaní myslel, že má mít druhá strana nějaký extra zájem, teprve se seznamujete a že vybírá z mnoha je přece jasné. Ano, nějaká etiketa by měla být zachována, ale že někdo na pár dní vypadne z kontaktu snad není nějaký velký prohřešek. Dobrých chlapů moc není, tak bych se setkala s co nejvíce, ať jsou šance vyšší.
Kdybych byla na seznamce, tak bych si nějak aktivně vypisovat taky nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí