Omylem užitá antikoncepce

48
16.5.05 22:08

Omylem užitá antikoncepce

Ahoj všem,mám tak trochu zvláštní dotaz.Neužívám antikoncepci, snažím se o

početí. Užívám Medocriptin na snížení prolaktinu. Moje dcera užívá antikoncepci Jeanine.Včera v noci jsem si vzpomněla že jsem zapomněla užít Medocriptin, nechtělo se mi rozsvěcet a v domění, že si beru svůj lék, jsem omylem užila 1 tbl.Jeanine od dcery. Zjistila jsem to až ráno.Jsem těsně před ovulací-v pátek jsem byla na folikulometrii( folikul 18mm)Dle lékaře mělo dojít k ovulaci o víkendu.Pokud jsem užila 1 tbl. antikoncepce, co to znamená? Znamená to jen, že se ovulace o 1 den posune? Nebo tento cyklus nemůže dojít k početí.V pátek a v sobotu jsem měla krásný bílkový hlen, v neděli po užití tabletky zahuštěný a BT stoupla na 36,9.Běžně mívám před ovu teplotu 36,5-36,6C.Dnes v pondělí jsem měla BT 36,8C a celý den typické bolesti v podbřišku, jako vždy v ovulační dny.Poraďí mi někdo?Děkuji za vaše názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
225
17.5.05 08:19

Myslim, ze jedna tabletka nemuze mit na telo velky vliv. Maximalne trochu rozhodi na chvilku hladiny hormonu, ale myslim si, ze se nemusis niceho bat. Antikoncepcni ucinky tabletky maji , jen po dobrani celeho poctu tabletek na jeden cyklus. Nejsem ale odbornik. Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.05 09:37

Taky bych řekla, že se nic neděje. Jenom bych chtěla povědět, že u nás doma je antikoncepce brána jako osobní věc, která patří do kosmetické kabelky a do baťůžku, stejně jako peněženka a nechápu jak někdo může mít HA mezi prášky ostatních členů rodiny. No, prosím Thymomel na kašel do společné lékárničky patří, ale antikoncepční pilulky? Co když si dcera zapomene jednu vzít a vzpomene si někde a práci nebo na cestách?
Neber to jako kritiku organizace vaší domácnosti, ale logiku to má, ne?
Salmo Nella

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí