On a automaty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.7.15 17:12

On a automaty

Dobrý den,
prosím o zachování anonymity. Chlap o kterém budu psát, zná dost ženských, které sem mohou i chodit a nechci aby dle nicku poznaly o koho se jedná.
Začnu od začátku. Když jsme se seznámili, tak měl tendence mi říct, že jde dom, rozloučili jsme se a on šel do herny, kde jsou automaty.To jsem zjistila a odpověděl, že chtěl být sám, tak si zašel na pivo. Podruhé to udělal, říkala jsem si, že tam asi jde za servírkou, která tam pracuje, ale po chvíli vyšel, šel do bankomatu, a vrátil se tam na chvíli zpátky.
To už mi nedalo a přes okno jsem se podívala co tam tedy dělá. :think: on si tam z vesela hrál na automatu.Tak jsem si řekla rychle pryč, než vyjde a uvidí mě. Jo, po chvíli vyšel a šel směrem dom.
Potom mezi nama byly nějaké neshody, a já ho uháněla. Byl už z toho nervozní, prej v depresích a psych.na dně. V té době, kdy jsem ho uháněla a nedala mu pokoj, šel opět do herny hrát automaty. Tentokrát situace probíhala tak, že několikrát vyšel, šel si do bankomatu pro peníze a zpátky se tam vrátil.
Tohle už kdysi dělal, když jsme se ještě neznali, tak dlouho několik let před tím.
Víte, pokládám si teď za vinu, že do toho spadnu znovu hodně, kvůli mě, že jsem ho uháněla a nedala jsem mu pokoj. A že tímto se aspon uklidnoval. Prostě, že jsem to v něm vyvolala já a je to kvůli mě. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merde
25.7.15 17:15

Kazdy, kdo je na necem zavisly, vzdy obvinuje okoli a vnejsi vlivy. Ne, ty za to opravdu nemuzes. A zamer se na nekoho lepsiho

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.15 17:16
@merde píše:
Kazdy, kdo je na necem zavisly, vzdy obvinuje okoli a vnejsi vlivy. Ne, ty za to opravdu nemuzes. A zamer se na nekoho lepsiho

přijde mi, že za to můžu, že jsem to v něm vyvolala jak jsem mu nedala pokoj a pořád ho unáněla. :(

• Citovat
  • Upravit
1883
25.7.15 17:17

Každý dospělý je zodpovědný sám za sebe. Jestli gembleří, může si za to sám.

Můj pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.15 17:19

@AlphaOmega kdysi v tom hodně jel.Pak prej přstal. Když jsme se seznámili, tak mě jen řekl, že chce být sá a zajít si sám na pivo, no ale to šel do tý herny. Kddyž tam byl podruhé v jiný večer tak sem viděla jak si vybral z bankomatu peníze a šel tam znovu, to mi nedalo a šla jsem se podívat.
Ted před pár dny v týdnu tohle fakt přeháněl.

• Citovat
  • Upravit
Otakar Z.
25.7.15 17:41

Závislost na automatech je nemoc, má to normálně číslo diagnozy podobně jako alkoholismus, je třeba to léčit a táhne - li se to léta, samo se to už nevyřeší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.15 18:50

@Otakar Z. já nevím jak dlouho ty automaty hraje. Předtím se z toho asi nějak dostal.

• Citovat
  • Upravit
Otakar Z.
25.7.15 18:58
@Anonymní píše:
@Otakar Z. já nevím jak dlouho ty automaty hraje. Předtím se z toho asi nějak dostal.

No…nedostal, jak vidíš. Je to opravdu hodně podobné alkoholismu - dotyčný na nějakou dobu přestane, zase začne…

Dobrá rada tedy: AA, neboli Anonymní Alkoholici, nejsou, jak by název mohl mýlit, jen pro alkoholiky, ale i pro drogově závisléA GAMBLERY!

Vřele doporučuji, aby tam prostě zašel. Tisíce a tisíce ( spíš o několik řádů víc ) vyřešila svoje problémy právě díky AA.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.7.15 19:19

@Otakar Z. on tam nezajde, v týdnu seděl u automatu aby se třeba uklidnil z toho jak jsem ho otravovala a naháněla. Za to, že hrál automaty můžu já.

• Citovat
  • Upravit
19131
25.7.15 19:38
@Anonymní píše:
@Otakar Z. on tam nezajde, v týdnu seděl u automatu aby se třeba uklidnil z toho jak jsem ho otravovala a naháněla. Za to, že hrál automaty můžu já.

No vy jste teda oba případy pro psychiatra. Bez urážky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Otakar Z.
25.7.15 19:39
@Anonymní píše:
@Otakar Z. on tam nezajde, v týdnu seděl u automatu aby se třeba uklidnil z toho jak jsem ho otravovala a naháněla. Za to, že hrál automaty můžu já.

Teď jsem si přečetl ten začátek…poslyš, vy jste manželé, nebo spolu máte děti, nebo, proč vůbec s takovým chlapem jsi? S tím bych - být žena - vést kolchoz nechtěla :-) Nebo žijete někde na ostrově, kde on je jediný chlap?

Nějak nevidím moc důvod, proč ho u těch automatů prostě nenechat, když je má tak rád.

• Citovat
  • Upravit
35697
25.7.15 20:19
@Anonymní píše:

A to říká on nebo ty? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.15 13:02

@alenka84 já vím.
@Otakar Z. nejsme manželé a děti nemáme. Nejsme na ostrově. :)
@pikola to říkám já.

• Citovat
  • Upravit
Otakar Z.
27.7.15 15:22
@Anonymní píše:
@alenka84 já vím.
@Otakar Z. nejsme manželé a děti nemáme. Nejsme na ostrově. :)
@pikola to říkám já.

Tak od něj jdi pryč a nemrhej časem na takového zoufalce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová