Neštěstí ve Studénce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
brko
22.7.15 18:12

Neštěstí ve Studence

Tímto vyjadřují lítost nad událostí ve Studence. Kdo chcete, připojte se. :srdce: děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64911
22.7.15 18:15

Je to smutné a navíc znovu Studénka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 18:16

Je to hrozné. Zase díky nějakému blbovi bude hromada lidí mít doživotní památku :zed: Je mi všech cestujících líto a nejvíce zraněných a pozůstalých. Přeji všem, aby se s otřesným zážitkem vypořádali co nejdříve :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.7.15 18:18

Tomu strojvefucimu pry museli amputovat obe nohy. Chudak chlap.
Pak jsem si precetla o te 2lete holcicce, co ji na Slovensku uvarili v aute a mam dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
22.7.15 18:18
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
22.7.15 18:20
@Bibi239 píše:
Pak jsem si precetla o te 2lete holcicce, co ji na Slovensku uvarili v aute a mam dost :?

To. Jo, ta holcicka to je šílenost!! :( :,( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64911
22.7.15 18:23

@Eny.x Prý stálo auto před restaurací, takže oni se někde nalívali a tu malou chudáka nechali umřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.7.15 18:30
@Bibi239 píše:
Pak jsem si precetla o te 2lete holcicce, co ji na Slovensku uvarili v aute a mam dost :?

Když jsem četla oté holčičce, tak jsem měla slzy v očích :,( Chuděrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
22.7.15 18:43

Dnesni den byl plnych velkych tragedii jak u nas v CR tak i u sousedu na Slovensku. S tou holcickou je to strasny nechapu rodice ze ji tam mohly nechat :((( a ta Studenka je nejspis necim prokleta uz druha takova drazni tragedie :((. Pokud nekdo ze znamych toto cte tak preji vse rychle uzdraveni a take uprimnou soustrast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
22.7.15 19:18

Ted jsem dočetla o té holčičce :,( :,(

to je šílený, jak to může vůbec někdo udělat :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
22.7.15 19:38
@veroa píše:
Dnesni den byl plnych velkych tragedii jak u nas v CR tak i u sousedu na Slovensku. S tou holcickou je to strasny nechapu rodice ze ji tam mohly nechat :((( a ta Studenka je nejspis necim prokleta uz druha takova drazni tragedie :((. Pokud nekdo ze znamych toto cte tak preji vse rychle uzdraveni a take uprimnou soustrast

to ji tam nechal dědeček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
22.7.15 19:49

Ve Studence za to muze lidska uspechanost a… nevim jak to nazvat slusne :pocitac: :pocitac: vjizdet na koleje, kdyz uz 35 sekund blika cervene svetlo nemuze nikdo normalni.. Navic pred nim jel osobak a jinej kamion.. to uz je pockat prepych? Je tak moc dulezity byt nekde o 2 minuty driv? :zed: :zed:
Uprumnou soustrav pozustalym :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.7.15 19:53
@januschka píše:
to ji tam nechal dědeček…

Já četla, že ji otec zapomněl ráno vyložit v jeslích a šel do práce.
Každopádně, je to hrůza, ani neumím vyjádřit, jak velká… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.7.15 19:57

Jako to fakt mohl udělat je nějaký pablb :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Zdrhnout z kamionu a nechat ho na přejezdu. Přitom ty závory v poho projede i osobák :zed: S kamionem by ani nevěděl, že nějakou závoru překonal.

Je mi líto všech těch obětí :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5679
22.7.15 20:01

Je to hrozne :,( pozustalym upřímnou soustrast..
A s tou holcickou? Nemam slov :( je mi z toho zle :( nechapu jak muze zapomenout!!! Ted uz nezapomene nikdy, bude s tim zit do konce zivota..nechapu takove lidi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová