Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to hrozné. Zase díky nějakému blbovi bude hromada lidí mít doživotní památku
Je mi všech cestujících líto a nejvíce zraněných a pozůstalých. Přeji všem, aby se s otřesným zážitkem vypořádali co nejdříve ![]()
Tomu strojvefucimu pry museli amputovat obe nohy. Chudak chlap.
Pak jsem si precetla o te 2lete holcicce, co ji na Slovensku uvarili v aute a mam dost ![]()
@Bibi239 píše:
Pak jsem si precetla o te 2lete holcicce, co ji na Slovensku uvarili v aute a mam dost
To. Jo, ta holcicka to je šílenost!!
![]()
@Eny.x Prý stálo auto před restaurací, takže oni se někde nalívali a tu malou chudáka nechali umřít.
@Bibi239 píše:
Pak jsem si precetla o te 2lete holcicce, co ji na Slovensku uvarili v aute a mam dost
Když jsem četla oté holčičce, tak jsem měla slzy v očích
Chuděrka
Dnesni den byl plnych velkych tragedii jak u nas v CR tak i u sousedu na Slovensku. S tou holcickou je to strasny nechapu rodice ze ji tam mohly nechat
a ta Studenka je nejspis necim prokleta uz druha takova drazni tragedie
. Pokud nekdo ze znamych toto cte tak preji vse rychle uzdraveni a take uprimnou soustrast
Ted jsem dočetla o té holčičce
![]()
to je šílený, jak to může vůbec někdo udělat
![]()
@veroa píše:
Dnesni den byl plnych velkych tragedii jak u nas v CR tak i u sousedu na Slovensku. S tou holcickou je to strasny nechapu rodice ze ji tam mohly nechata ta Studenka je nejspis necim prokleta uz druha takova drazni tragedie
. Pokud nekdo ze znamych toto cte tak preji vse rychle uzdraveni a take uprimnou soustrast
to ji tam nechal dědeček…
Ve Studence za to muze lidska uspechanost a… nevim jak to nazvat slusne
vjizdet na koleje, kdyz uz 35 sekund blika cervene svetlo nemuze nikdo normalni.. Navic pred nim jel osobak a jinej kamion.. to uz je pockat prepych? Je tak moc dulezity byt nekde o 2 minuty driv?
![]()
Uprumnou soustrav pozustalym ![]()
@januschka píše:
to ji tam nechal dědeček…
Já četla, že ji otec zapomněl ráno vyložit v jeslích a šel do práce.
Každopádně, je to hrůza, ani neumím vyjádřit, jak velká… ![]()
Jako to fakt mohl udělat je nějaký pablb
Zdrhnout z kamionu a nechat ho na přejezdu. Přitom ty závory v poho projede i osobák
S kamionem by ani nevěděl, že nějakou závoru překonal.
Je mi líto všech těch obětí
![]()
Je to hrozne
pozustalym upřímnou soustrast..
A s tou holcickou? Nemam slov
je mi z toho zle
nechapu jak muze zapomenout!!! Ted uz nezapomene nikdy, bude s tim zit do konce zivota..nechapu takove lidi..
Tímto vyjadřují lítost nad událostí ve Studence. Kdo chcete, připojte se.
děkuji.