Neštěstí ve Studénce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
22.7.15 20:04
@Krasavicaa píše:
Jako to fakt mohl udělat je nějaký pablb :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Zdrhnout z kamionu a nechat ho na přejezdu. Přitom ty závory v poho projede i osobák :zed: S kamionem by ani nevěděl, že nějakou závoru překonal.Je mi líto všech těch obětí :srdce: :srdce: :srdce:

Nezdrhl. Sedel uvnitr, jen stihl popojet kabinou mimo koleje.. vyvazl jen s sokem :(
Tem kdo vymysleli generalni stop patri dik, ale bohuzel za zbytek nehod muze lidska blbost :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.7.15 20:05
@misi11 píše:
Nezdrhl. Sedel uvnitr, jen stihl popojet kabinou mimo koleje.. vyvazl jen s sokem :(
Tem kdo vymysleli generalni stop patri dik, ale bohuzel za zbytek nehod muze lidska blbost :|

Tak všude píšou něco jinýho :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3311
22.7.15 20:06
@Salvaje píše:
Já četla, že ji otec zapomněl ráno vyložit v jeslích a šel do práce.
Každopádně, je to hrůza, ani neumím vyjádřit, jak velká… :,(

ještě jsem hledala info a opravdu ji zapomněl dědeček…hrůza… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
22.7.15 20:09
@Krasavicaa píše:
Jako to fakt mohl udělat je nějaký pablb :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Zdrhnout z kamionu a nechat ho na přejezdu. Přitom ty závory v poho projede i osobák :zed: S kamionem by ani nevěděl, že nějakou závoru překonal.Je mi líto všech těch obětí :srdce: :srdce: :srdce:

Nikdo z kamionu nezdrhl. Člověk je nejvíce chybující a zkratující článek. V šoku jedná člověk nepředvidatelně. Od počítače taky jistě vím, že bych závoru projela, v reálu by to mohlo ale taky vypadat tak, že bych zůstala šokem opařená. Je to moc smutné, velké neštěstí. Všem pozůstalým upřímnou soustrast. Všem raněným co nejmenší následky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.7.15 20:09

Pořád nad tou chuděrkou z auta musím přemýšlet.. prý měla i popáleniny z horka.. bobek.snad jí je jako andílkovi lépe. :,( :,( :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
3311
22.7.15 20:11
@brko píše:
Pořád nad tou chuděrkou z auta musím přemýšlet.. prý měla i popáleniny z horka.. bobek.snad jí je jako andílkovi lépe. :,( :,( :,( :,( :,(
:,( :,( :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.7.15 20:12
@brko píše:
Pořád nad tou chuděrkou z auta musím přemýšlet.. prý měla i popáleniny z horka.. bobek.snad jí je jako andílkovi lépe. :,( :,( :,( :,( :,(

Jj, četla jsem, že měla popáleniny z horka a udusila se… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
22.7.15 20:13

Jinak ten řidič kamionu měl určitě jednat jinak, ale kdoví..asi byl v šoku, zpanikařil. no každopádně si to muže jít hodit (obrazně). u řidičů profesionálu je taková událost braná jako trestný čin. bohužel, pozustalým to jejich blízké nevrátí. :(

• Citovat
  • Upravit
brko
22.7.15 20:14
@Salvaje píše:
Jj, četla jsem, že měla popáleniny z horka a udusila se… :,(

hrozné, hrozné, hrozné.. :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
16775
22.7.15 20:15
http://tn.nova.cz/…anenych.html
@Krasavicaa píše:
Tak všude píšou něco jinýho :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.7.15 20:17
@evill píše:
Nikdo z kamionu nezdrhl. Člověk je nejvíce chybující a zkratující článek. V šoku jedná člověk nepředvidatelně. Od počítače taky jistě vím, že bych závoru projela, v reálu by to mohlo ale taky vypadat tak, že bych zůstala šokem opařená. Je to moc smutné, velké neštěstí. Všem pozůstalým upřímnou soustrast. Všem raněným co nejmenší následky.

Já četla okolo 13hod, že z kamionu utekl…

Nicméně pokud už blikala světla, neměl tam co dělat. Takže doufám, že si to pořádně odskáče :! :! :!

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
22.7.15 20:18
@misi11 píše:
http://tn.nova.cz/…anenych.html

Četla jsem to dřív a info bylo, že utekl ;) No tak pardón :roll:

Ale nic to nemění na tom, že za to může…

• Citovat
  • Upravit
65126
22.7.15 20:21

@Krasavicaa Ono se to pořád měnilo, ale definitivní verze je, že vylezl až po nehodě. Mají video, takže to viděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
22.7.15 20:25

Dneska mají v těch médiích bordel, na Novinkách zase píšou, že holčičku zanechal v autě otec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
22.7.15 20:30
@vokishka píše:
@Krasavicaa Ono se to pořád měnilo, ale definitivní verze je, že vylezl až po nehodě. Mají video, takže to viděli.

Tak je to se vším :roll: jednou tak, pak zas jinak a ve finále zas přijdou s jinou verzí :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová