Neštěstí ve Studénce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1276
23.7.15 10:14

@januschka ahaaaa i tak je to b*bec s prominutím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
23.7.15 10:15

@Krasavicaa @bony58 údajně on prý v té kabině zůstal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 19:59

Je mi lito co se stalo. Je mi lito vsech vcetne ridice kamionu. Zkazene zivoty, vazne zraneni, bylo nekolik amputaci, udajne strojvudce prisel o obe nohy. Dnes rano umrel treti zraneny clovek. Vsichni cestujici budou mit nasledky do konce zivota. Spousta lidi si doufam zacne vazit svych zivotu a zit naplno a budou travit vice casu se svymi blizkymi a budou vdecni osudu, ze jsou celi a zivi.
Ridic. Je mi ho uprimne lito. Odsudte me nebo ne, ale lito mi ho fakt je. Ponese se to s nim do konce zivota. Jedno male rozhodnuti, ktere dela denne spousta ridicu. Bydlim tam a vim, ze ten prejezd je hrozny. Jak tu nekdo psal, ze usetril 2 minuty. To ani nahodou. Zavory jsou tam dole i ctvrt hodiny, nadzvednou se na dve minuty a uz zase klesaji. Denne tam projede pres 200 vlaku rychlosti az 140km/h. Uz davno tam mel byt nadjezd. Muz je byvaly kamionak a rikal, ze mu mohla v nespravnou chvili prasknout hadice a nemel sanci nic udelat. Ale vzhelem k tomu, ze popojel to bylo zrejme jinak. Na kamionaky jsou kladeny naroky zamestnavatelu, ktere se snad ani nedaji splnit, tak riskuji aby si udrzeli praci a vydelali. Muz to vzdal, a ted si trtka v traktoru jak slimak a je mu fajn.
Vlak nemel sanci brzdit, je tam zatacka z ktere prave vyjel.
Preji velkou silu pozustalym a doufam, ze manzelky daly tem dvoum na miste mrtvym chlapum rano aspon pusu a pred spanim se pomilovali. To stejne i treti mrtvy. :srdce:
Preji spoustu sily rodinam zranenych at je podporuji, pecuji o ne a pomahaji jim se uzdravit.
Preji spoustu sily take rodine ridice, urcite se ted porad ptaji PROC???

Jen bych jeste dodala.
Proc o teto tragedii vsude pisou? Proc se o ni zakladaji temata na emiminu? Proc nezalozite tema o trech uhorelych na Melnicku? Nedokazali se dostat vcas z auta. Pokud byli pri vedomi. Radsi ani nepremyslet…
Dodavka a kamion na chomutovsku. Taky tri chlapi mrtvi.
A zadne tema ani co hodinu nove info ve zpravach. No jo, nejsou stamilionove skody a nevypada misto nehody jako z katastrofickeho filmu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
23.7.15 20:05

Obavam se, ze ten treti je strojvudce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 20:09

@januschka Taky me to napadlo. Plechy prorezaly predek vlaku kde sedel strojvedouci a prejezd je fakt tesne za zatackou, ze nemel absolutne sanci se schovat jako to udelal strojvudce v r. 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65033
23.7.15 20:09

@januschka Prý ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
23.7.15 20:18
@vokishka píše:
@januschka Prý ne.

ze zpráv mi to tak vyznělo

Příspěvek upraven 23.07.15 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65033
23.7.15 20:24

@januschka Není, jasně říkali, že to byl cestující z 1. vagonu.
@Manka Rumcajzovic prý se schoval, alespoň o tom mluvili ve zprávách. Ale byl to větší náraz, než tenkrát. Tehdy stihl strojvedoucí už brzdit, takže docela snížil rychlost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
23.7.15 20:25
@vokishka píše:
@januschka Není, jasně říkali, že to byl cestující z 1. vagonu.
@Manka Rumcajzovic prý se schoval, alespoň o tom mluvili ve zprávách. Ale byl to větší náraz, než tenkrát. Tehdy stihl strojvedoucí už brzdit, takže docela snížil rychlost.

díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 20:41
@januschka píše:
ze zpráv mi to tak vyznělo, tak doufám, že to nebude pravda…

I kdyby to byla pravda. Proc „snad ne“??? Tak nezemrel tata od rodiny povolanim strojvudce, ale tata ci mama od rodiny povolanim treba urednik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 20:43

@vokishka Moc neverim informacim ze zprav. Kdo to tam nezna tak nevi, ze po vyjezdu ze zatacky v takove rychlosti ma cas max 3 sekundy zareagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
23.7.15 20:44
@Manka Rumcajzovic píše:
I kdyby to byla pravda. Proc „snad ne“??? Tak nezemrel tata od rodiny povolanim strojvudce, ale tata ci mama od rodiny povolanim treba urednik.

jojo, špatně jsem se vyjádřila… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.7.15 20:53
@Manka Rumcajzovic píše:
Jen bych jeste dodala.
Proc o teto tragedii vsude pisou? Proc se o ni zakladaji temata na emiminu? Proc nezalozite tema o trech uhorelych na Melnicku? Nedokazali se dostat vcas z auta. Pokud byli pri vedomi. Radsi ani nepremyslet…
Dodavka a kamion na chomutovsku. Taky tri chlapi mrtvi.
A zadne tema ani co hodinu nove info ve zpravach. No jo, nejsou stamilionove skody a nevypada misto nehody jako z katastrofickeho filmu. ;)

Přesně to mě napadlo. Taky bydlím kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 21:00

Je zazrak, ze v te dobe nikdo nestal na nastupisti. Jezdim z tama casto pres skolni rok a kolem sedme hodiny rano je tam plno.

Taky je zajimave, ze vsude musi byt plno ceduli, napisu, znacek. Viz „chodnik“ pro cyklisty v Belotine. Je tam co 2 - 10 metru znacka zacatek/konec cyklochodniku. V praci musime mit na kazde polici napsanou max. nosnost. Vahy jsme si typli a cedule tam nalepili, nikdo nezkouma jestli hodnoty sedi. Proste jsou tam cedulky a kontrolor je spokojeny. Ale na zavorach ani zminka o nadzvednuti.

Ale kazda takova tragedie prispeje k zlepseni chyby tak snad se tohle zacne resit a cedule budou pivinne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
23.7.15 21:05
@Pipet píše:
Přesně to mě napadlo. Taky bydlím kousek.

taky jsem si říkala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová