Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Naprosto zbytečná nehoda. Proč ten BLBEC ty závory neprorazil? UDělal by škodu max za dva tisíce a vlaky by to stoplo. Kretén, teď vyfasuje min. osm až deset let navtrdo. Zničenej jeho život, zabitý lidi, zničený životy raněných. Cítím jen bezmoc a vztek.
Tratě maj mít mimoúrovňové křížení pro Pendolino, navíc proč tam není nějaký další mechanismus detekce překážky? Otec dělal na dráze, špatně to nesu…
Nepochopím ani za boha, proč to neprojel… Přiznám se, že jsem jednou taky vjela na přejezd, když už svítila světla, neúmyslně, měla jsem řidičák chvíli a prostě jsem to nějak přehlédla, blběna, já vím
Závory šly dolů, tak jsem na to instinktivně šlápla a stihla jsem to projet, rozhodně bych to vzala i skrz šraňky bez rozmýšlení… A to jsem byla mladý játro, proto bych od řidiče profesionála čekala pohotovější reakci, ale těžko od stolu soudit.
@Krasavicaa píše:
Tak je to se všímjednou tak, pak zas jinak a ve finále zas přijdou s jinou verzí
Proto nechápu, jak někdo může na základě bulvárních plátků lamentovat
.
@Krasavicaa píše:Nicméně pokud už blikala světla, neměl tam co dělat.
To bezpochyby.
@umea píše:
Naprosto zbytečná nehoda. Proč ten BLBEC ty závory neprorazil? UDělal by škodu max za dva tisíce a vlaky by to stoplo. Kretén, teď vyfasuje min. osm až deset let navtrdo. Zničenej jeho život, zabitý lidi, zničený životy raněných. Cítím jen bezmoc a vztek.Tratě maj mít mimoúrovňové křížení pro Pendolino, navíc proč tam není nějaký další mechanismus detekce překážky?
Souhlasím do posledního písmenka.
Je mi líto zbytečně zmařených životů.
Ten kamion byl naložený plechy, které po srážce lítaly vzduchem jako gilotina. Ještě, že na nástupišti nikdo nebyl…
@vokishka Ty jsi tam byla, že píšeš, že se někde nalívali?
Ve Studénce to je snad njaký prokletý, je to strašný…
No s tím kamionem by to projel hravě @Michelle_M jedině mě napadlo, že mu to nestartovalo, ale to vzhledem ke stavu kamionu už nikdo neprokáže. Nevím, jestli se dá z toho záznamu vypozorovat, jestli zkoušel nastartovat nebo ne, protože nevím, jak daleko ten vlak byl, ale spíš si typnu, že uviděl vlak, leknul se a utekl, místo aby to aspoň ZKUSIL projet. Ale nevím, každopádně vyfasuje trest natvrdo, to říkám skoro s jistotou.
@radúna taky je mi to hrozně líto, úplně zbytečná tragédie.
Nechápu, proc neni nekde uverejneno (nejlip na zavorach), ze kdyz je neco posune ( jdou lehce zvednout nahoru a zevnitr i pootevrit rukou) AUTOMATICKY se zastaví vlaky kvuli ocekavane prekazce na trati…
Zbytecna ztrata lidskych zivotu ![]()
To je až neskutečné co se stalo.. Takovou hloupostí jsou zmařeny dva lidské životy a život strojvůdce. Řidiči kamionu se vůbec nic nestalo, je to pro mě nepochopitelné! (co čert nechce ani smrt nebere).. Já to prostě necháááááápu, proč ty závory neprojel!!!???!!!
@Michelle_M já se dostala do situace kdy auto dostalo smyk a obrátilo se na bok na cestě a jelo…po ledě, zastavilo se 0,5 m ode mne. já stála a zírala, byla jsem total. paralyzovaná, nelze říct co bys udělala nebylas v jeho kůži, ta brána na něj mohla působit jako nepřekonatelná překážka, prostě to tak mozek vyhodnotil, jeho čin nelze omluvit, jen spekuluji co ohlo být příčinnou jeho chování.
@mirecekblbecek Dá se pochopit, že přímo tam už zazmatkoval, ale jet na červenou, to je dost velká chyba.
@vokishka píše:
@mirecekblbecek Dá se pochopit, že přímo tam už zazmatkoval, ale jet na červenou, to je dost velká chyba.
já sama jsem viděla jak kamion z pl jel přes kruhový objezd napříč, nebo polák jel velký kus po cestě jak h…,jel v protisměru, jsou to velmi bezohlední řidiči, bohužel.
@mirecekblbecek píše:
já sama jsem viděla jak kamion z pl jel přes kruhový objezd napříč, nebo polák jel velký kus po cestě jak h…,jel v protisměru, jsou to velmi bezohlední řidiči, bohužel.
Někteří jsou fakt hovada ![]()
@Bibi239 píše:
Tomu strojvefucimu pry museli amputovat obe nohy. Chudak chlap.
Pak jsem si precetla o te 2lete holcicce, co ji na Slovensku uvarili v aute a mam dost
hrozné obojí
![]()
@Krasavicaa píše:
Jako to fakt mohl udělat je nějaký pablb![]()
![]()
![]()
![]()
Zdrhnout z kamionu a nechat ho na přejezdu. Přitom ty závory v poho projede i osobák
S kamionem by ani nevěděl, že nějakou závoru překonal.Je mi líto všech těch obětí
![]()
![]()
pablb to byl, neměl tam, co dělat, je mi líto těch lidí i když ho zavřou, až zčerná, tak jim to život nevrátí ![]()