On-line hry pro 4letou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2230
12.9.12 17:06

on-line hry pro 4letou

Mám dotaz, dcerka už občas edne k pc a docela s nim umí tak příležitostně (zvlášť kdyý venku prší a já amrodím :mrgreen: ) hraje hry na pc-zatím jsme objevili http://www.mamezelenou.cz/ tak jsme se chtěla zeptat jestli máte i jiné tipy, koukal jsme na alík. cz ale tam ještě moc her nezvládne a hlavně se v tom špatně orientuje. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8036
12.9.12 17:09

Elfíkův web.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
12.9.12 17:11

Dcera chodi sem http://rexik.zoznam.sk/ a taky sem http://www.hryprodivky.cz/ bude mit 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
12.9.12 17:11

A to hledas jenom nejake naucne hry? Nasi mladou bavi i hry kde treba obleka panenky, upravuje zviratka, pece a zdobi treb dorty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
12.9.12 17:14

Klidně i to oblíkání, něco co neni náročný na ovládání-s myší umí ale přesnost ještě nic moc a hlavně ji to dýl trvá. díky za tipy holky :-) jsme si řikala že ji k tomu posazuju moc brzo ale jak vidim tak nejsme jediná, to je dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
12.9.12 17:16
@spiky01 píše:
Klidně i to oblíkání, něco co neni náročný na ovládání-s myší umí ale přesnost ještě nic moc a hlavně ji to dýl trvá. díky za tipy holky :-) jsme si řikala že ji k tomu posazuju moc brzo ale jak vidim tak nejsme jediná, to je dobře :mrgreen:

Ne, bohužel, nejsi jediná, malýmu je 4 a půl a taky teď začal, cca 2 měsíce zpátky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
12.9.12 17:19

@carola já si myslím že pokud u toho nesedí permanentně tak je to v pohodě, jen jsme si řikala jestli to nemá třeba ještě dva roky čas. já už ji dneska udělala na mym pc uživatelský učet kde muže jen koukat na pohádky a poslouchat písničky+net, prtže mi semtam něco smazala nebo přesunula do jiný složky :cert: tak teď jsme v klidu, mazání je an heslo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
12.9.12 17:21
@spiky01 píše:
@carola já si myslím že pokud u toho nesedí permanentně tak je to v pohodě, jen jsme si řikala jestli to nemá třeba ještě dva roky čas. já už ji dneska udělala na mym pc uživatelský učet kde muže jen koukat na pohádky a poslouchat písničky+net, prtže mi semtam něco smazala nebo přesunula do jiný složky :cert: tak teď jsme v klidu, mazání je an heslo :dance:

Víš, co Spiky, ono počítač je dneska v podstatě to samý co televize, oni to vidí, co se na tom všechno dá dělat a jak poberou rozum, chtěj si to logicky taky vyzkoušet a jak píšeš, když u toho nesedí pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.9.12 17:24

Neteř chodí na 1001 her, vždycky si tam vybere nějaké hry pro dívky, peče dostíky, oblíká princezny atd

• Citovat
  • Upravit
5090
12.9.12 17:28

hraveuceni.cz náš malý to miluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
12.9.12 17:32
@kaczka89 píše:
hraveuceni.cz náš malý to miluje

tak tohle mi učarovalo a malá mě už vyhání z pc :mrgreen: moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
12.9.12 17:36

@spiky01 Nemáš zač, ale zaregistruj se, protože pak je to časově omezené. Ale jinak náš malý to úplně zbožňuje, už mo to jen zapnu a zbytek si kliká sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.9.12 17:52

@kaczka89 ježiš sem na to neměla klikat, ted mám smůlu na PC :cert: :cert: :cert: zabírá mi to tu synátor :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
12.9.12 18:07

:mrgreen: mě na jendý diskuzi poradili : pexeso, člobrdo.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
12.9.12 18:37
  • načítám...