On-line hry pro 4letou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2355
12.9.12 18:56

To fakt púštate 4-ročné deti za pc? Mojim som to dovolila až niekde v osmych rokoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.9.12 19:09

@beruskalienka A co? Kdyz tam nesedi hodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.9.12 19:11

Ja doporucuju tyhle stranky a nauci se i neco po anglicky…

http://www.bbc.co.uk/…ies/stories/

http://www.girlsgogames.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
12.9.12 19:13

No podla mna je to aj tak priskoro, takto sa z detí stávajú závisláci… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.9.12 19:16

@beruskalienka No ja mam doma osmiletou, ktera si hraje na pocitaci od tri let, ale zavislak z ni rozhodne neni. Nastavim na budiku cas a kdyz zazvoni, tak musi respektovat, ze si uz nebude hrat. Pres to nejede vlak. Nechapu, proc bych ji mela upirat pocitacovou gramotnost. Proste vseho s mirou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.9.12 19:23

To je zajímavý že můj ex byl závislák na pc a přitom v jeho dětství PC nebyly :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2355
12.9.12 19:25

Tak ja som už asi stará „raketa“, ja som vyrastala na tom, že som od 7 rokoch chodila do knihovni a za mesiac prečítala asi 4 knihy. Takto som vychovávala aj dcéru so synom a počítačovo gramotný sú dost aj tak. :D
Určite tak budem vychovávat aj to tretie. :D
Každý vychovávame svoje deti ako vieme a chceme. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.9.12 19:28

@beruskalienka To ze dite zna odmalicka pocitac neznamena, ze nezna knizky. Predstav si, ze my taky chodime do knihovny a pred spanim si cteme knizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
12.9.12 19:33

Co je špatného na tom, aby dítě strávilo hodinu týdně u pc? Pokud mu rodiče vyberou správnou zábavu, je to jen dobře. Na knížky, lítání venku, hraní, zlobení a další věci zbývá ještě spoustu dalšího času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.9.12 19:47

@Meliora Presne tak. Zavislaci se stavaji z deti, kterym rodice koupi PC, strci jim ho do pokoje, zavrou dvere a jsou radi, ze decka neotravuji. Pripadne jsou spokojeni, ze se jim venku nic zleho nestane. Zavislaci se stavaji z deti, ktere se nenaucily sami hrat, kterym rodice stale vymysleji a organizuji veskery cas, z deti, ktere se NUDI! Normalni dite, ktere lita vetsinu casu venku, ma konicky, kamarady, organizovane sportovni aktivity se podle mne zavislym na pocitaci nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
12.9.12 20:59

Přesně tak, mě o vánocích totálně uzemnila naše cácora (tehdy necelý 4roky) když dceři u kamaráda která ji předváděla dárek od ježíška-wii kinekt (ukazovala ji zrovna sporty) řekla: a proč před tim mám skákat? já radši pujdu an hřiště. takže myslim že z ní závislák nebude :mrgreen: a navíc my doma nemáme tv takže u pc sem tam sedí cca od dvou let kdy začala koukat an krtka, což mi přijde jako logickej vývoj že chce zkoušet další věci. takže-všeho s mírou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
20.12.12 12:45

Ahoj, nemáte nějaké typy jaké hry stáhnout malýmu do tabletu? Baví ho závodění autíček a letadla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí