On-line prace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.1.22 16:32

On-line prace

Prosím o doporučení pověřeného přivýdělku sledování videí a pod. Kde se vydělá více než 100/mesic? Dekuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
26.1.22 16:35

@kacenka.zahrka takový není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8625
26.1.22 16:52

Nejlepší je nadpis On-line práce a pak Sledování videí :mrgreen:
Jako online práce je, ale musí se fakt pracovat, aspoň mě za sledování videí nikdo neplatí :mrgreen: pravda často si u práce pustím seriál 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
26.1.22 17:40

Proc by te mel nekdo platit za sledovani videi?? Co je to proboha za praci? :roll:

Predpokladam, ze budes asi mladsi generace, co? Takova ta generace, ktera ma rucicky dozadu a ktera by nejradsi chtela byt youtuberem, influencerem apod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 23:03
@Amalthea
@Amalthea píše:
Nejlepší je nadpis On-line práce a pak Sledování videí :mrgreen:
Jako online práce je, ale musí se fakt pracovat, aspoň mě za sledování videí nikdo neplatí :mrgreen: pravda často si u práce pustím seriál 8)

@Amalthea tak samozřejmě ze práci mám a pracuji z domova i při mateřské jen mě zajímalo zda něco takového jako prividelek opravdu je a funguje ze bych pridruzila k mému výdělku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 23:07

@Kacenka.k8 tak vas komentář mě opravdu pobavil😂jsem na mateřské a pracuji přitom na homeoffice jen mě zajímal další příjem a zda to vůbec funguje a popřípadě kdo má zkušenost zda by doporučil. Tak si ty vaše lachtani ručičky schovejte pro někoho jiného 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat