On-line prace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
On-line prace
Prosím o doporučení pověřeného přivýdělku sledování videí a pod. Kde se vydělá více než 100/mesic? Dekuji za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejlepší je nadpis On-line práce a pak Sledování videí ![]()
Jako online práce je, ale musí se fakt pracovat, aspoň mě za sledování videí nikdo neplatí
pravda často si u práce pustím seriál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc by te mel nekdo platit za sledovani videi?? Co je to proboha za praci? ![]()
Predpokladam, ze budes asi mladsi generace, co? Takova ta generace, ktera ma rucicky dozadu a ktera by nejradsi chtela byt youtuberem, influencerem apod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amalthea píše:
Nejlepší je nadpis On-line práce a pak Sledování videí
Jako online práce je, ale musí se fakt pracovat, aspoň mě za sledování videí nikdo neplatípravda často si u práce pustím seriál
@Amalthea tak samozřejmě ze práci mám a pracuji z domova i při mateřské jen mě zajímalo zda něco takového jako prividelek opravdu je a funguje ze bych pridruzila k mému výdělku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka.k8 tak vas komentář mě opravdu pobavil😂jsem na mateřské a pracuji přitom na homeoffice jen mě zajímal další příjem a zda to vůbec funguje a popřípadě kdo má zkušenost zda by doporučil. Tak si ty vaše lachtani ručičky schovejte pro někoho jiného 😂 😂 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit