Oneplay názor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40886
11.3.25 13:33
@KKK85 píše: Více

Skylink má chlap se synem, prý kvůli sportu, ale stojí to skoro 400kč měsíčně :think: právě přemýšlím jestli zrušit Netflix nebo Disney :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40886
11.3.25 13:33
@Lil Kitkatt píše: Více

dík, začínám se klonit k tomu, že zruším Disney…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
11.3.25 14:01

Taky máme i Netflix a je to faajn, možná lepší než teď to Oneplay, proč nám to tam rovnou skočilo z O2 a nenechali taky jen voyo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.3.25 14:45

@Pajka89 Jestli ti fungovalo VOYO bude ti fungovat i Oneplay :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
11.3.25 14:48

@- sedmikráska My máme Netflix a připlatili jsme si za Oneplay s O2 sportem. Ale je to teda skok ze 159 na 599.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.25 20:00
@Pajka89 píše: Více

Tak ono je to televizí jo? Nám to taky právě nejede, jediné co teď na tom slavném OnaPlay jede je teda Ulice… Jinak nic. Myslela jsem si, že je to tím, že jsme v Anglii. Ale že by televizí? A to máme jednu z nejnovějších, tak to fakt nevím, jakou bych si měla pořídit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64845
11.3.25 20:19
@Barevné klubíčko píše: Více

jestli máš novou televizi a jede aspon Ulice, tak to tím nebude. Psali o televizích starších než pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10809
11.3.25 20:35

Tady je seznam jak stare zarizeni

https://www.seznamzpravy.cz/…nguje-271610

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.25 20:47
@vokishka píše: Více

Tak to bude tím, že nejsme v ČR. Díky, aspoň víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
12.3.25 11:00

A když je tedy oneplay spojení O2 tv a voyo… jak to je když mám O2 tv? Už nemusím platit i voyo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.3.25 12:47

Oneplay system je šmejd

Popravdě ta internet. aplikace je zloba. 1.verze o2tv relat. chodila, 2. byl propadak a 3.(oneplay) ta je uz prvni den hloupá. Kazdou inovací to ti O2 hackeri dál poslali do kopru. Nesmyslně seřazené programy, jsou opet jinak precislovane, takze x let praxe běžně řazených programů je opět pryč a třeba je ucit se vse znovu a jak jinak zase nam zlodeji podražili. Za co pak? Více komplikované, ztratilo to řád, přehlednost. A opet podvod se zmenou pozic programů, kdyz nabizeji razeni aspon v oblibenych… ale tak to pak neni! Programy dle navodu seřadis, ale jejich nove cislovani vasi volbu opet zmeni tak, aby napr. Nova byla zase cislo 1. atd, vysledek tedy nula. Fakt odpad! Vyražte uz ty IT Bartoše, pul roku, rok vždy lžou, ale jsou leví, zas nas podvedli. Kdo si v o2 myslí, že silou nás přinutí sledovat jako prvni nastrčenou Novu, tak je fakt mimoň. Uz z principu se na nastrkovane Novy a další divat nebudeme, tady je respekt ke svobodě uzivatele neprekrocitelná. Končím s nepoucitelnymi podvodniky, Voyo nepotrebujeme, na trhu je zbytecne mnoho jinych dodavatelů, i levnejsích. Hurá pryč od o2, resp. Oneplay!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.3.25 21:31
@Pitřice píše: Více

Tak to zruš stejně Sparta vyhraje :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
14.3.25 07:43

@Pulec387 Myslíš Sparta b*zerantů parta? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
14.3.25 17:44

Tak jsem na to přišla. Oneplay přes O2 nepovoluje výběr sérií, ale pokud je přihlášení přes Voyo stránku a účet, tak to jde. :roll: Zatím nic moc, asi zrušíme vše a necháme Netflix. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
14.3.25 18:01

@Caiman Nevím no, má to kolegyně na tu svoji Ordinaci a tak. ale já bych to nechtěla, viděla jsem kartotéku, hezky mi všechno ukazovala ale…
Co jsem z toho pochopila, kvalita přehrávání není nikterak závratná (jiné plarformy automaticky nabízí 4k na vše co jde),…kartotéka +- stejná (takže skoro o ničem), navíc člověk zaplatí nemalé peníze a premium 800? To je přestřel. Když to porovnám s HBO a Netflixem, tak tyto dvě platformy jsou bezkonkurenční. Oneplay je celkem výsměch, kvalita vs cena dost těžký průměr ne-li podprůměr…ale tak, když to Čecháčci rádi zaplatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí