Oneplay názor?

392
11.3.25 11:51

Oneplay názor?

Krásný den všem,
jdu tady sdílet svůj názor, tak se můžete klidně přidat, budu ráda. :mavam:
Včera nám voyo skočilo na Oneplay a jelikož máme internet od O2, tak voyo rušíme a máme to v ceně internetu. Řekla jsem, že je to fajn. Ovšem jsem se večer na Oneplay přihlásila - nic nejde najít, je to hrozně nepřehledné a nejde ani zvolit sérii seriálu. Vše není nahrané, např. ordinace/výměna manželek tam má úplně ty nejstarší díly, jedna rodina třeba jen pár dílů. Já si voyo platila kvůli tomu, že jsem ve všem měla takový řád. Věděla jsem, co kdy vyjde, co jsem již viděla, co je nového. Jaký máte názor vy? Funguje vám vše? Jste spokojení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1160
11.3.25 11:55

Ještě jsem to ani neotevřela, sdílím účet s kamarádkou a nějak se nemůžeme dopídit toho, jestli se dá stále sledovat na víc zařízení, nebo už to jde jen na jedno, když si ještě asi měsíc nebo dva strhávají starou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
11.3.25 12:00
@deniiina píše: Více

na tři zařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
11.3.25 12:28
@Paola21 píše: Více

Ale jen pokud si připlatíš nebo máš ten nejvyšší možný tarif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
11.3.25 12:32

Pro mě to znamená akorát zvýšení ceny, sleduju jen Voyo. A za tu základní cenu myslím lze sledovat jen na jednom zařízení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
11.3.25 12:43
@Krista0671 píše: Více

Priplacis za sledovani zaroven, jinak muzes vice zarizeni, ale ne soucasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.3.25 12:58

Koukali jsme několik let na Voyo, ale co to přepli na tu novou kravinu, tak už to naše televize nepodporuje. Jestli si někdo myslí, že poběžíme koupit novou, tak tudle nudle, to budeme klidně žít bez toho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.3.25 13:03

Já si nestěžuju. Mám vsechny díly u všeho. :mrgreen:
A vím co je nového a co starého
Teď je zrovna slovenská růže :lol:
Koukám jen dopo když není nikdo doma.
To jsou ale ženský :lol: :think:
Zatím je vše ok.
Možná kdo má problém tak ztahnout přímo to one play já jedu přes staré voyo a skočí to tam samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
11.3.25 13:15

Holky, co by jste mi doporučily? nebo co nejvíc využíváte? Netflix? Voyo? Disney nebo Skylink? Vše za poslední dobu dost zdražilo, tak přemýšlím, jestli třeba jít právě jen do Oneplay? :think: mám raději české seriály a filmy, nebo s dabingem…potřebuju u toho uklízet, tak na titulky moc nejsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101751
11.3.25 13:21

Ja nemam nic, nejake zakladni serialy jsem si nahrála / postahovala, mam to u televize na velkem disku, pustim si co chci a nikdo mi to nezmeni ani nesebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5718
11.3.25 13:23

Sledovali jsme Voyo, takže pro nás leda nevýhodné zdražení a budeme muset připlatit další peníze za sledování na více zařízeních :roll: Nová nabídka mě nezajímá, chtěla jsem nen Voyo.
Včera se to pořád zasekávalo, přeskakovalo na další pořad, otrava prostě :roll:
Takže za mě velké ne. Ale chápu, někdo si potřeboval nahrabat ještě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
11.3.25 13:23
@Pajka89 píše: Více

kdo by si to tak myslel? My třeba novou koupili nebo mi vadil netflix v angličtině…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7384
11.3.25 13:29
@Keyllah píše: Více

my máme voyo ve třech.. já sledovala jen ordinaci, a ti další ulici. A tam jen občas nějaký film.. za mě tam toho moc není.
Jinak máme netflix… ten je za mě super… spousta seriálu na 3-7 dílu, což je fajn. Pak i delší seriály. Hodně filmu pro děti, pohádek… měli jsme chvíli i disney.. ale už jsem nchtěla platit toho tak moc, tak disney jsem rušila a raději ponechala netflix. Skylink to je už jen televize satelitní, nee? To máme od tmobile tu základní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
11.3.25 13:29

@Keyllah záleží na co hlavně budete koukat :mrgreen:
My máme voyo hlavně kvůli ordinaci tu už v tv nedávají. :lol:
A jsou tam i české filmy i seriály.
Teď třeba je novinka Vina na to koukám každé pondělí :dance: já neopustím klasickou tv protože tam dávají prostě pořád to samé dokola. Ani o víkend žádný nový film nic :pocitac:
A to máme od Vodafonu.
Netflix jsem měla taky a tam bylo jen pár co mě zaujalo a docela pálka když člověk chce mít to lepší bez reklam, a pak na to kouká jednou za čas :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5718
11.3.25 13:30
@Keyllah píše: Více

My máme ještě Netflix, ten je super. Disney mě nenadchl vůbec, ten jsme odhlásili. Nepřehledný a houby tam :lol:
Voyo vylo super, je tam spousta těch nových českých Voyo sérií, i dost pohádek pro děti. Ale pokud bych volila Netflix nebo Voyo, tak určitě Netflix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí