Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, maminky,🙋🏼♂️
ráda bych vás požádat o laskavost, chystáme pro děti pohybově/edukační cvičení, díky kterému si hravou formou zlepší svoje motorické schopnosti a tak budou mít dobré pohybové návyky.🤸🏻♀️
Abychom ho udělali co nejlepší, tak jsem udělal krátký dotazník a budu ráda za vyplnění a jako poděkování vám dáme přednostní a bezplatný přístup do programu. 🙏🏼
Dotazník
Děkujeme!
Vyplnila jsem ti to, ale po dvou letech s covidem musím říct, že naše děti nic online nebaví. Ať je kroužek naživo sebe lepší, online jsme děti u toho neudrželi. Možná bych měla zájem jako prvorodičky u úplného novose a tak do toho roku, protože to nám kroužky narušovaly režim. Později už vůbec.
@Cuddy viď, mně po covidu při slově online stoupá tlak a při spojení se slovem dítě mám tendenci explodovat ![]()
Nicméně mně se text seká na povinnosti otázek „pokud…“ Sportuje dítě? Ano. Pokud ne, tak proč? Sakra, když jsem odpověděla ano, otázka „pokud ne“ nemůže být povinná. Dále - zvažujete online? NE! A pak milión povinných otázek, co bych si od onlinu slibovala a co bych uvítala.
@ugluk ano, také mne to dělalo, navíc nešlo vybrat více dětí… Ony tyto dotazníky jsou obvykle na nic.