Ahoj, mám dva endometriomy (cysty způsobené endometriozou), raději byly provedeny i onkomarkery HE4 a algorytmus ROMA, oboje nízké, v pořádku. Chci se jen pro jistotu zeptat, pokud jsou nízké, je v praxi riziko opravdu minimální? Neměl někdo nabírané také tyto markery? Mně lékař řekl jen v pořádku…ale potřebovala bych se asi ještě nějak uklidnit a vy, co máte endometriomy, máteje všechny operované? v mém případě je budou asi jen sledovat, děti již mám, blížím se přechodu, kdy doufám, zmizí. Boelsti nemám při ms velké, ač mi našly endo 4. stupeň.
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj, mám dva endometriomy (cysty způsobené endometriozou), raději byly provedeny i onkomarkery HE4 a algorytmus ROMA, oboje nízké, v pořádku. Chci se jen pro jistotu zeptat, pokud jsou nízké, je v praxi riziko opravdu minimální? Neměl někdo nabírané také tyto markery? Mně lékař řekl jen v pořádku…ale potřebovala bych se asi ještě nějak uklidnit
a vy, co máte endometriomy, máteje všechny operované? v mém případě je budou asi jen sledovat, děti již mám, blížím se přechodu, kdy doufám, zmizí. Boelsti nemám při ms velké, ač mi našly endo 4. stupeň.