Online gambling

Anonymní
28.10.12 10:00

Online gambling

Tak nějak přemýšlím, jak se zařídit - manžel je online gambler - hraje poker přes net. Před rokem to byla semtam stovka, letos už prohrál 60 000,–. Po kouskách - v březnu najednou 20 000,– - sliboval horydoly…v květnu zase 20 000,– opět nasliboval hory doly a já už vyhrožovala rozvodem, no a před měsícem - opět 20 000,–!!!(Dokáže to prohrát během pár dní) Sotva je prostě něco navíc na účtu, už je to v ohrožení :zed:
Tentokrát, když to prasklo, tak jsem se v naprostém tichu oblíkla a odjela i s dcerou spát ke kamarádce. Nekřičela jsem, nevyhrožovala, nebrečela - jen jsem prostě odjela.
Na druhý den jsme se sešli, tentokrát nesliboval a rovnou mi řekl, že se objednal na léčení (do té doby tvrdil, že to nepotřebuje) a že nás nechce ztratit. Konečně řekl to: „Jo, jsem hráč a chci se z toho dostat“
Na léčení dochází ambulatně, už tam byl 4×, já jednou s ním. Psychoterapeut mi řekl, že tohle je boj na celý život a celé to záleží jen na manželovi. Online gambleři jsou na tom prý ale hůře, než „normální“ gambleři - ti se jen vyhnou herně, ale internet je poruce i doma, v práci… 8o
A tak teď nějak nevím, co vlastně bude dál. Manželovi se snažím věřit, ale jde to těžko, ikdyž se léčí. Strašně mě zklamal tím lhaním, podváděním - do očí mi tvrdil, že ten poker, co zrovna hraje, není za peníze! Na druhou stranu oceňuju, že konečně udělal ten krok a léčí se. Jinak je skvělý manžel - věnuje se dceři, hodně spolu všichni sportujeme, nikdy jsme nemuseli řešit nějakou nevěru, celkově si spolu hodně rozumíme a jelikož jsme manželé už 16 let, tak to asi taky něco znamená. S penězi taky nemáme problém, máme domek na hypotéku, jezdíme 2× ročně na dovču, manžel býval vždycky v tomhle zodpovědný, nevím, co to do něj poslední rok vjelo :nevim: :nevim:
Teď momentálně doma děláme, že je vše při starém, ale mě samotnou překvapilo, jak jsem dokázala chladnokrevně uvažovat o odstěhování, hledání bytu, rozvodu. Miluju ho, ale jestli tohle udělá ještě jednou - kdykoli v životě - jdu od něj.
Uf, asi jsem se potřebovala vypovídat a zeptat se - máte některá doma „vyléčeného“ gamblera? Nebo znáte nějakého? Jde vůbec se z tohohle dostat??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
28.10.12 10:10

Muj manzel hraje online poker, ale dlouhodobe je v plusu :nevim: jen se obcas nastvu, kdyz se u toho zasekne treba do 6 rano a na druhy den mame plan, jinak to neresim
ja kdyz hraju obcas, jak je to par stovek nahoru nebo dolu.
psycholog mel pravdu, je to hlavne o osobni discipline, protoze se da hrat na ruznych urovnich, bud uplne zadarmo - play money nebo opravdu radove v desitkach korun za vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
28.10.12 11:03

Myslim že jsi udělala dobře žes hned odešla, a neřikla ještě jednou a pujdu, viděl že by vás ztratil tak to začal řešit a to je dobře moc se v tom nevyznam ale nejdou ty stránky nějak zablokovat aby neměl pokušení? Jinak držim palečky ať to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.10.12 11:15

Určitě byla super ta reakce. Žádné scény, nic, ale evidentně to fakt zabralo mnohem víc, než kdybys udělala nějaké tóčo. ŠLo by třeba posílat jeho výplatu na účet, ke kterému nemá přístup? Já vím, zní divně, ale aby nemohl jen tak manipulovat s financema, třeba by mu to pomohlo.. Kamarádka má přítele, který hrál automaty. Tohle pomohlo, prostě posílá prachy na její účet, dostává „kapesné“ a tím, že nedisponuje penězma, tak nějak ztratil chuť hrát.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.12 11:47

Holky díky za podporu.

Od peněz se odstřihl sám - na své kartě si zrušil platby přes internet, přepsal k sobě veškeré trvalé příkazy a zbytek výplaty převádí na můj účet.
Jenže už s tím jsou potíže - minule potřeboval natankovat a nemohl, protože na svém účtu už nic neměl, tak si stejně nakonec musel na druhý den vzít mou kartu. Sám mi i řekl, že poker jde platit i přes účet na mobilu (nechápu jak, ale jde to), takže když bude chtít, prostě se k těm penězům dostane. Kdykoliv si může vyřídit jakoukoli kartu (úvěrovou apod) Má trvalý pěkný příjem, dá mu ji kdekterá banka a můj podpis k tomu potřebovat nebude. On toto všechno ví, takže prostě musí mít tu vůli hlavně on sám. :|

• Citovat
  • Upravit
72725
28.10.12 11:49

Tak snad mu to léčení pomůže.. tohle je běh na dlouhou trať.. víš jak, ty provozovatelé to udělali co nejlehčí, právě proto, aby nalákali lidi :poblion: :zed: snad se bude dařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.15 19:23

Ahoj mam podobny problem.
Manžel hraje poker. Pro me je gembler, podle něho je ta hra něco vic ( pdychologie apod )hraje hlavně v casinu. Vyplatu dává me takže v pohodě. Ale děsim se ze mu to nebude stačit

• Citovat
  • Upravit
101751
8.11.15 19:46

Tak poker je opravdu něco víc než třeba automaty, ale to ani v nejmenším neznamená, že by na tom člověk nemohl být závislý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí