Nová láska po rozchodu/rozvodu

Anonymní
28.10.12 09:59

Nová láska po rozchodu/rozvodu

Ahoj holky chci se zeptat po jak dlouhý době od rozvodu/rozchodu ste se seznamily s novým partnerem a kde?
Mám dvouletou dceru a sem sní pořád, bydlim na malym městě takže každej zadanej a nebo když viděj že mám dítě kdekoliv jinde tak si automaticky všichni myslej že sem zadaná no hrůza :? tak budu ráda za vaše rady a názory :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sad 1
28.10.12 10:03

Ahojky, po odchodu od manžela jsem se zamilovala hned, ale naše manželství bylo v rozkladu už necelý rok, měla jsem i manžel jiné sex. milence, pak jsem se právě zamilovala do kolegy v práci, bylo to vzájemné, jsme spolu doteď a máme malou holčičku, je nám skvěle, oba jsme rozvedení, ale rozváděli jsme se, až už jsme spolu bydleli. DRŽÍM PĚSTI, PODLE MĚ NEJVĚTŠÍ PRAVDĚPODOBNOST, ŽE SE S NĚKÝM SEZNÁMÍŠ JE V PRÁCI, TAK VYDRŽ.

• Citovat
  • Upravit
1937
28.10.12 10:31

Jak dlouho jsi po rozchodu? Někdy se čekat vyplatí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
28.10.12 10:52

Manzel se odstehoval 31.5., do konce roku jsem se v tom hodne placala, chtela ho zpatky. Pak jsem 15.1. vyrazila s kamaradkou na predem domluvenou akci s potencionalnim partnerem dle ni, na zaver vecera od nej dostala pusu, ktera mne probrala, no a behem jednoho - dvou mesicu se vyvinul vztah s nejuzasnejsim chlapem na svete ( predtim bych nerekla, ze zrovna tento chlap bude ten kdo mne udela stastnou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.12 11:11

Já se zamilovala ještě v manželství, ale to už 2 roky totálně neplnilo funkci (bez sexu, bez jakéhokoliv náznaku vztahu, jen hádky), takže když jsem podala návrh na rozvod, začala jsem se scházet s kamarádem a pak nějak přeskočila jiskra.. z nezávazného vztahu (hlavně kvůli sexu, který mi chyběl), je už 3letý vztah.. Jinak ale kdyby nebylo tohodle člověka, tak vztah jsem opravdu nechtěla. Řekla bych, že pauza je prospěšná a čím míň budeš hledat, tím spíš se někdo objeví.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4378
28.10.12 11:17

Me to po rozchodu trvalo dva roky, nez jsem vubec byla nejakeho noveho vztahu schopna, ted mam tri roky noveho partnera a cekame miminko :) takze si myslim, ze je nejlepsi nikam nespechat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
28.10.12 11:26

Já myslím, že fakt hrozně záleží na tom, jak dlouho je manželství špatné, a pak se klidně může stát, že se člověk zamiluje a ještě ani není rozveený. My jsme s přítelem byli kolegové a jak jsme se vídali, pořád to více a více jiskřilo, a to nám pomohlo se odpoutat od nefungujících manželství, a můžu říct, že je to nejlepší chlap, kterého jsem kdy potkala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.12 11:28

@sad 1 u mě to samé.. kamarád to byl super, možná, že dřív jiskřilo, ale prostě když bývalý vztah fungoval, tak jsem to neregistrovala.. až poté, co se vztah rozpadl jsem si připustila, že kamarád není jen kamarád a už to jelo.. taky bych ho nevyměnila… ;) je to super chlap, a tím, že byl kamarád, tak mezi sebou máme úžasný vztah…

• Citovat
  • Upravit
sad 1
28.10.12 11:49
@Anonymní píše:
@sad 1 u mě to samé.. kamarád to byl super, možná, že dřív jiskřilo, ale prostě když bývalý vztah fungoval, tak jsem to neregistrovala.. až poté, co se vztah rozpadl jsem si připustila, že kamarád není jen kamarád a už to jelo.. taky bych ho nevyměnila… ;) je to super chlap, a tím, že byl kamarád, tak mezi sebou máme úžasný vztah…

naprosto souhlasím, u nás stejné. Prostě tím, že jsme se znali, než jsme šli společně do vztahu, tak už jsme o sobě něco věděli, a pak už se to jen prohlubovalo, a byl to ten nejlepší partnerský začátek v mém životě, a i pokračování :dance: :dance: :dance: Taky to mezi námi jisřilo od začátku, ale člověk se tomu snažil bránit :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.12 13:12

Tak moc dlouho po rozchodu nejsem ale všechno na mě padá jako že už budu pořád sama i když to asi ne je mi 24 tak snad se ještě nějakej ten princ najde akorát netušim kde tady u nás je to s chlapama na štýru všichni zadaný a nebo moc mladý :roll:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
28.10.12 16:05
@Anonymní píše:
Tak moc dlouho po rozchodu nejsem ale všechno na mě padá jako že už budu pořád sama i když to asi ne je mi 24 tak snad se ještě nějakej ten princ najde akorát netušim kde tady u nás je to s chlapama na štýru všichni zadaný a nebo moc mladý :roll:

zadaný nic neznamená, teda pokud to přeskočí a nepřijdou děti o tátu…můj přítel byl ženatý, stejně jako já vdaná, a jak to jiskřilo, a dobře dopadlo :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.10.12 18:38

No tak uvidíme snad se na mě štěstí brzo usměje :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.12 21:04

.

• Citovat
  • Upravit
3071
30.10.12 15:46

Do nového vztahu jsem vlétla cca 2 měsíce po rozchodu s EX. Ale v předešlém vztahu, už to bylo cca 8 měsíců o ničem. Děti jsme neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí