Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem!
Zkoušel někdo online losy od Sazky? Řekla mi o tom známá, jinak bych ani nevěděla, že něco takového existuje
Pokud už máte vyzkoušeno, vyhráváte vůbec? Známá mi totiž tvrdí, že teď vyhrála na online los 5000,– a že má tedy na přilepšenou na dovolenou. Ale nějak jí to nevěřím.
Sama si tedy ale sem tam koupím klasický stírací los - co kdyby sedlo štěstí i na mě ![]()
Ani online, ani papírový. Nemám ráda hazard. Navíc ta šance, že se mi to, kdyby jenom, vrátí, je dle mého názoru příliš malá ![]()
Stačí ty papírový losy otočit a hned člověka přejde chuť to hrát ![]()
Mě to právě vcelku baví stírat
ale za losy moc neutratim. Jsou měsíce, kdy nekoupím ani jeden los. Občas dám za ně měsíčně max těch 500,– sportku a podobné nevsázím vůbec.
těm online moc nevěřím, tam se to dá lehce obalamutit…
ale na normální vyhrávám docela dost
@lucenka píše:
@Tokara občas si nějaký zkusím… Nejvíc jsem vyhrála asi 500.
A to bylo na ty online lisy, nebo klasický? Ja v klasických vyhrála nejvíce 1000,– na los za 2 stovky
@Doe_Jane právě, tomu úplně nevěřím. Jednou Tě nechají vyhrát a prohraješ tam pak hafo peněz. Není nad klasický. Spíš mě zarazilo, že něco takovýho je. Dokonce, že tam i člověk vyhraje ![]()
@Tokara píše:
A to bylo na ty online lisy, nebo klasický? Ja v klasických vyhrála nejvíce 1000,– na los za 2 stovky
Klasický vůbec nekupuju. Byl to nějaký online za 20… Za víc nehraju
@lucenka
Teda ale odrazuje mě, že chtějí vyplnit i rodné číslo. To už je na mě moc. Jinak bych to i zkusila ![]()
Videla jsem na to reklamu, ale vubec mi to nelaka. Ani online, ani papirovy. Clovek si kupuje jen nadeji - kdyby…
@Doe_Jane
To jsem nevěděla, ale je to logický mno. Mají alespoň jistotu, že vsázející je starší 18ti let.
@Tokara píše:
@lucenka
Teda ale odrazuje mě, že chtějí vyplnit i rodné číslo. To už je na mě moc. Jinak bych to i zkusila
No tak to je docela logický … proč to asi chtějí ne