Opakovaně odkopnutá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11136
17.10.24 21:24
@marcellia píše: Více

Já myslím, že spíš dráždí kombinace líná, drzá, namyšlená a vypočítavá. Ten učňák tam až tak roli nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
17.10.24 21:30
@Temnástranasíly píše: Více

Jo, ale každý nemá ty ambice…já taky ne. Přiznala jsem si svý mantinely, smířila se s tím, že nejsem studijní typ a ani nejsem žhavá po vědění, a konečně jsem sama sebou. To ale neznamená, že se nezajímám o nic…jsem činorodá i tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
17.10.24 21:35

Tak tohle mi zní docela jako zakladatelka, ambice? Jaké, mít super mzdu? Ještě práci, která mě baví. Jinak různé činnosti a tak :think: přemýšlím jak to napsat, já mám v oblibě spoustu věcí, které rozhodně nepasuji k image vzdělaných a inteligentních, na to peču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
17.10.24 21:44

Ale ucnak je taky vzdělání.

• Citovat
  • Upravit
11136
17.10.24 21:52

Ježiš nech ji. Každý opravdu není studijní typ a může být třeba šikovná vyučená kadeřnice, co je na tom špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
17.10.24 22:02

Každý jsme se narodil s nějakým intelektem, do toho výchova (makám na sobě, nemakám na sobě), ačkoliv tě považuju za trola, tak obecně bych doporučila se držet svého kopyta, tj. slevit ze svých nároků, nemáš na vzdělaného, inteligentního a pracovitého muže, který má tah na branku, chce se někam posouvat a vydělávat hodně peněz. Což neříkám, že je vždy správné, mezi top manažery bývá dost ho.ad. Takže hledat tak, kde na mě nejsou kladeny v podstatě žádné nároky. Nicméně na to, žes vůbec nenapsala, co nabízíš, v čem jsou tvé kvality, jsi dost voražená. Až budeš o dekádu nebo dvě starší, tak nikoho to, že „jsi samorost a svá“ fakt zajímat nebude, protože už nebudeš tak hezká, což je zřejmě jediná věc, na které sis postavila své chabé sebevědomí, které se skutečnou sebedůvěrou ve vlastní kvality opravdu nemá nic společného. Nicméně jsme ve tvém věku byla jako ty. Arogantní, náročná, drsná. Ale k tomu jsem si v klidu vystudovala VŠ a našla vysněnou práci, takže mě to pak pustilo, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6639
17.10.24 22:10
@jita22 píše: Více

Wtf? Já ji k ničemu nenutím, jasně jsem řekla, že je jen naprd, že ne vždy jsou pozice, kde není třeba VŠ skvěle ohodnocené. Na druhou stranu, spousta lidí s VŠ má nízkou mzdu. A ještě jsem jasně napsala, že za mě by měly být ohodnocené schopnosti, ne papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
17.10.24 22:12

Ne, ale jsi nevhodna partie pro muze se vzdelanim. Maturita opravdu neni zadne vysoke vzdelani, ani kariera :D ale ty si ji naschval neudelas a neudelas ;)

Příspěvek upraven 17.10.24 v 22:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11136
17.10.24 22:15

Tak jsem to asi špatně pochopila, pardon. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
18.10.24 07:22
@jita22 píše: Více

Jo, přesně takhle na mě ten zakladatelčin výkřik působí :palec:.

• Citovat
  • Upravit
105975
18.10.24 08:11

Tady ne…tady se kastuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105975
18.10.24 08:18

Měl pravdu a radil ti dobře
Ovšem asi bych to brala od tatínka, bratra nebo kamarádky.
Partnera v tatínko kazatelským. nastaveni bych nechtěla.
Snad věděl jaká jsi a přesto do toho vztahu šel.
Asi by si měl taky uspořádat priority…a nejdříve si zjistit vzdělání a ambice případně známosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
18.10.24 08:46

Takhle bych to neviděla. Někdo kdo má „jen“ učňák může být společnosti prospěšnější než někdo kdo má dvě VŠ. Ale tahle holčina se zdá být spíš postižená tulení nemocí. Ručičky dozadu, hezky se načančat a nechat se vydržovat. Prostě zvykne si na určitý životní styl, ale aby jí ho někdo jiný zajistil. A jestli v ní ten její přítel viděl nějaký potenciál a chtěl jí někam posunout a ona to brala jako buzeraci, tak se mu ani nedivím, že z toho vycouval. Ale, jak se říká, každý svého štěstí strůjce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10100
18.10.24 09:24

Každý konec je začátek něčeho nového :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
398
18.10.24 09:41

Ehm, tebe by sa pacil plesnivy chlap? Zaujimave, ze sa ti paci ambiciozny, sikovny chlap s peniazmi. Mozno si blbo vyberas a potrebujes k sebe typka, co sedi pri PC hrach a tiez je spokojny s kludnejsim zivotnym tempom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí