Opakovaně odkopnutá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12741
18.10.24 09:56

Ono asi nakonec stejně jde o to, jestli máš jako žena co nabídnout muži, který toho nabízí očividně nadstandardně. Nabízí-li toho tedy sám dost (což připouštíš), je pak logické a plně oprávněné, že má taky nějaké požadavky a že nemusíš spadat do množiny žen, které všechny z nich splňují. Že do této skupiny asi ani spadat nechceš (viz ta část o tom, že se nechceš dále rozvíjet např. pokud jde o vzdělání), je naprosto v pořádku, projevem osobní volby. Ale pak opravdu nezbývá než lovit v jiných vodách, kde mají muži požadavky na partnerku nastaveny odlišně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
18.10.24 10:32

100 bodu za originalnost! Tohle tady ještě nebylo, novy uhel pohledu celkem pobavil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
18.10.24 15:46
@Lada_adal píše: Více

Jo, souhlas! To je vskutku originální pohled a navíc se musí zakladatelce uznat, že má dobrý vypravěčský styl. Možná by mohla být dobrou spisovatelkou, k tomu maturitu a další vzdělání vskutku nepotřebuje. :-)

Jestli to bude zakladatelku zajímat, tak ne, člověk nemiluje na základě toho, kdo má kolik titulů :-). On ti to řekl celkem jasně, rád bych od tebe tohle a tohle, když ne, tak jsi mohla očekávat konec, čemu se divíš? Jak se říká, najdi si někoho, kdo tě bude mít rád takovou, jaká jsi, tohle nemohlo dopadnout dobře. Na druhou stranu, pokud jsi to takto zažila již osmkrát, je to na pováženou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.10.24 16:01
@Stella2003 píše: Více

Když tě někdo miluje, tak bez podmínek. Tenhle tě nemiloval, protože tě chtěl měnit a vylepšovat. Kašli na něj, vztek je zbytečný. Dneska ti chlapi nic moc, to je pravda, ale najdou se i lepší kusy. Já třeba naštěstí takové ty upjaté kravaťáky na úrovni nemusím a neměla bych si s nimi co povídat, ani mě nepřitahují. Čím lepší postavení, tím větší pravděpodobnost, že budou očekávat dokonalou partnerku včetně kariérních ambicí. Jak povrchní. Takže na příště bych doporučila otevřít oči a dívat se kolem po někom normálnějším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
18.10.24 20:36
@PerličkaM. píše: Více

Souhlasím, chlápek s pár exekucema, a samozřejmě neočkovanej, kterej není ovce, bude pro zakladatelku ideální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.24 21:48
@Stella2003 píše: Více

choval se ke mě hezky, vydržoval si mě, bral mě do pěkných restaurací a na dovolenou, ale pak to najednou že dne na den utnul.

Koukas moc na peníze, takoví muzi si muzou vybirat. O vzdělání jim nejde, stačí, když jsi sama sebou a třeba čteš. Ale měla bys hledat třeba i hodného a chudého. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.24 14:58

To mi připomíná jednoho kamaráda v té době k 30tce, pracujícího jako auditor v bance, který začal randit s kadeřnici. Slečna hezká, mladá.
Vydrželo to do prvního prodlouzeneho víkendu na horách, kde se nevyvedlo počasí a museli si začít i povídat.
Bubliny se prostě nemají míchat, nedělá to dobrotu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.24 12:05

....

No mel jsem zrejme podobnou… myslela jsi, ze ma frndu ze zlata a tedy muze byt protivna, muze mit naroky apod. Jako v sexu super, ale do zivota peklo…

a taky mela ve 22 uz tech 8 vztahu za sebou a vzdycky za to mohl ten druhy… :)

I ted, po 20 letech, jsem rad, ze jsem toho nechal, i kdyz se prosadila bez skol a zalozila firmu, ktera sehnala pekneho investora. Preji ji to…

• Citovat
  • Upravit
864
21.10.24 13:04

Zakladatelko, ty jsi to absolutně nepochopila. On tě asi opravdu miloval, když tě chtěl potáhnout a pomoci ti růst. To, že ty o to nestojíš, je druhá věc. Ale jeho láska ho nutila, aby to zkusil - protože mu na tobě záleželo a nebyla jsi mu lhostejná. Tak se to totiž ve skutečných vztazích dělá. Mou manželku jsem takhle dotlačil až k vysokoškolskému titulu a víš co? S odstupem času sama uznává, že to bylo to nejlepší, co jsem pro ni vlastně udělal. Jeden pomáhá druhému, v dobrém i ve špatném, v nemoci i zdraví. Tobě pomůže jen někdo, kdo bude na stejné mentální úrovni jako jsi ty, člověk, kterému budeš úplně u prdélky s prominutím. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
21.10.24 14:20
@bětee píše: Více

To si nemyslím…milující partner se nechová jako otec a nedává najevo, že mu není dost dobrá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.10.24 14:34

Já to cítím jinak- nebylo to, že mu není dost dobrá. Spíš, jako že by mohla být lepší.
Něco ve smyslu- přestat chlastat, fetovat, chovat se jako blbka a i tak mluvit. No jo, když vona chce být sama sebou a nenechat sebou vorat.
Trochu vypadá, že stačí název doskuze- Opakovaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
21.10.24 14:35
@Ivan PPZ píše: Více

Je lepší si takovou najít než se snažit měnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.10.24 14:40
@Venetia píše: Více

Jo, ale todle asi neodchytíš hned na začátku… pak k ní začne něco cítit a nechce ji jen tak nechat. Klidně řekne svůj názor- ženy přeci chtějí, aby je muži brali vážně a mluvili o svých citech, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.24 19:47

Předpokládám, že jsi to sem psala, protože potřebuješ nejaké rozhřešení, tak já ti dám svůj introspektivní pohled podle své zkušenosti…
Holka zlatá…já jsem měl kdysi taky takovou jako ty… To, co popisuješ je jako zpověď socky a ty se z tý mizérie nedostaneš, dokud si neuvědomíš, že cesta nevede přes parazitování na bohatějším protějšku, ale jen přes konstruktivní práci na sobě. Já měl kdysi taky ženskou ze slabší vrstvy…jooo, to byly časy. Zpočátku jsem byl nadšenej. Dohonil jsem deficit v randění, v sexu a v podstatě jsem zažíval to, co mi chybělo dřív a co se mělo stát, když mě bylo těch 16, 17 let. Připadal jsem si tehdy takříkajíc vypcanej a sám sobě jsem připomínal plemennýho králičího samce, co ho měl kdysi můj děda a chlubil se s ním ve svazu českých chovatelů.
Mít socku je fajn z toho důvodu, že tě má za boha a je s tebou jak ve snu, protože seš tak o dvacet levelů vejš a to nemluvím jen o financích, ale i o povídání na obecný témata- máš prostě furt co říct a ona ti zobe z ruky. Problém je v tom, že ta socka je zatraceně povrchní a po čase tě začne vysávat (nebavíme se o technice blowjob) a ukazovat tě svým ujetým zmalovaným kamarádkám jak exotickýho ptáka z voliéry místního lorda…sypeš prachy jak oslíčku otřes se, nemáš si s ní co říct a pomalu zjišťuješ, že ti za to nestojí ani ten sex, jakkoliv je dobrej. A jakmile pronikneš do její rodiny, tak to se dějou věci..uvidíš ten chaos a bordel, ze kterýho vzešla a najednou zjistíš, že ty seš ten prostředek, co jí má zlepšit život, a že chce jen zdrhnout od těch hovad, co ji vychovali a ty seš součástí plánu. No jo..nejseš tak dobrej…i když tě, jakože teda miluje, jak říká :D… ho
no s octem kamaráde. Najednou zjistíš, že tvá rodina měla celou dobu pravdu a viděla co ty ne, a že jsi ji měl dávno vyfakovat. Inu, vrána k vráně sedá, že? Já si vybral vypelichanou vránu.
Takže jsem jí vyfakoval za jejího breku a zatraceně moc se mi ulevilo…ten rok, co jsem s ní tehdy byl jsem si připadal jak, kdyby mě naložili do kompostu…UŽ NIKDY, NIKDY ŽÁDNEJ VZTAH SE SOCKOU!! To už je lepší být sám. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1395
25.10.24 20:47
@Kouzelný měšec píše: Více

Pobavilo 😁. Sice drsně napsáno, hodně drsně, ale je to tak. Mísit sociální původ nedělá dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí