Opakovaně odkopnutá

17.10.24 19:20

Opakovaně odkopnutá

Tak jsem byla dneska zase po půl roce zase odkopnutá jako nějaká stará hračka. I když je mi jen 22 let, tak jsem samorost a mám za sebou asi 8 vztahů…většinou do půl roku, nejdelší trval rok. Před půl rokem jsem potkala chlapa…okouzlující, šarmantní, bohatej, z lepší společnosti, o 10 let starší. Nejdřív to vypadalo dobře, choval se ke mě hezky, vydržoval si mě, bral mě do pěkných restaurací a na dovolenou, ale pak to najednou že dne na den utnul. Fakt jako (zmrd)! Ne, že by mi to nedalo…já se rozešla už mockrát, ale on to udělal ze dne na den…i když, jak na to koukám zpětně, tak jsem to z něho začala cejtit už tak týden předtím…a pak mi to najednou začalo dávat smysl a teď je to úplně jasný. Víte, jde o to, že já nejsem moc vzdělaná. Mám jenom učňák a nejsem zrovna studijní typ, knížky mě nebaví a ráda chilluju, mám ráda svůj klid. A on?! Celou dobu do mě hučel, jak bych měla bejt lepší. Furt říkal, ať se dovzdělám, že nejsem blbá atd… Brala jsem to jako nevinný kecy staršího týpka, co je hodně vzdělanej a dobře placenej… že jako chce, aby měl snad rovnocenou partnerku pro ty svoje chytrý diskuze… On je o 10 let staršíí než Já. Asi myslel, že všechno ví líp, a že mě předělá. A víte co? Já jsem nechtěla být lepší, prožože jsem se sebou spokojená. Mně bylo úplně jedno, jestli mám maturitu nebo ne. Když jsem ho potkala, byla jsem spokojená. Žila jsem si svý, nic mi nechybělo. Ale ne, von musel být manažer, co? Šéfík všeho světa! Pořád jen: 'No tak, maturitu si dodělej. Měla by ses víc snažit. Nechceš být trochu víc ambiciózní? Víš, že bez vzdělání nic nedokážeš? Představ si ten jeho povýšenej hlas. Říkala jsem mu, že na to kašlu! Že nechci bejt nějaká chytrá holka, co sedí v kanclu a řeší, jestli je lepší excelovská tabulka nebo powerpointová prezentace. Ale von furt do mě cpal ty svoje kecy! Že prej mě miluje, ale chce mě vidět růst. Na to poslední slovo naprosto naložím, aby bylo jasný, jak moc mě to vytáčí. Jo, jasně, miluje mě, ale jen když jsem podle něj dost dobrá. No tak díky moc! A pak co? Vykašlal se na mě, protože jsem prostě zůstala tou samou holkou. Jo, tou holkou, co ho nepotřebuje. Co ho nepotřebovala ani na začátku, ale kvůli němu se snažila být něco, co nikdy nechtěla bejt! Ale víš co? Já si tu maturitu stejně neudělám. Ani kvůli němu, ani kvůli nikomu jinýmu. Ať si ty svý kariérní kecy strčí někam, kam slunce nesvítí. Já budu prostě já! S maturitou, bez maturity, to je mi teď fakt jedno! Nejsem zlomená, ani lítostivá. Jsem naštvaná, to jo, ale víc než to, cítím se zase volná. Volná být prostě sama sebou.
To jsou ti chlapi fakt tak omezení a povrchní, že jim záleží na tom, jestli mám miliardu maturit a titulů a ne na tom, že je miluju? Jako jo, asi bych si to měla fakt dodělat…ale jako to je to skutečně potřeba i pro tu lásku a pro to, najít si dobrýho chlapa? :pocitac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
17.10.24 19:24

Najdi si někoho ze stejné socioekonomické třídy.

Příspěvek upraven 17.10.24 v 19:24

• Citovat
  • Upravit
4152
17.10.24 19:24

Najdi si sobe rovnyho a nemusis se tady rozcilovat. Prachy ti byly dobry, ale tech se nedosahne jen tak. Mozna ti jednou dojde, jak dobre to myslel, ale ted to nema cenu. Uzivej volnost a neres to, kdyz chces chillovat, tak chilluj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
17.10.24 19:28

Ne, není to potřeba. Až tě pozná takovej, kterej tě bude milovat, tak ti neuteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35685
17.10.24 19:30

Neboj, časem najdeš nějakýho bohatyho co potřebuje ženu jen jako okrasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
17.10.24 19:36

Tak pokud jde o reálný příběh a reálný přístup slečny, tak hezkýýýý.
Asi dost dobrá rada, randit ve své bublině.
Ani se mi to nechce víc rozebírat, cítím tady přinejlepším divnou pózu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
17.10.24 19:46

Ve tvém pripade bych se držela rčení „svůj k svému“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
17.10.24 19:49

Rozumím ti, taky mám extrémně silnou alergickou reakci na kecy o osobním růstu, rozvoji, nastavení mysli a tvrdé práci na sobě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
17.10.24 20:47
@Stella2003 píše: Více

Hledej si partnera ktery je na tom stejne jako ty stejneho statusu. Tenhle byl jinde. Tezko si predstavuji o cem jste si povidali..jaka spolecna temat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.10.24 21:02

Jsi vtipná :D pobavit umíš ;) maturitu určitě nepotrebujes, neboj, u pasu v dělnické třídě ji nevyuzijes. Pan chytrý si najde jinou chytrou, tyhle prostupy mezi třídami stejně nedělají dobrotu, jak je vidět i tady. Mmch ty prachy se podle tebe berou kde? Bez vzdělání a pracovitostí asi tezko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
padesátník
17.10.24 21:07

Chápu-li dobře: vydržoval si mě = dobrý. Přestal vydržovat = omezený a povrchní. No. Já třeba ani nechápu, proč si vlastně vůbec někoho vydržovat.

• Citovat
  • Upravit
4050
17.10.24 21:11
@Cinderella1978 píše: Více
..aha, takže já jako vyučená jsem v podstatě jen taková lůza…
Jako kdyby neexistovali lidi pracovitý i bez vzdělání :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
17.10.24 21:16

@marcellia nebylo mireno na tebe, tak mě prosím nechytej za slovo, nevztahuj si to na sebe a neotacej diskuzi zakladatelce jiným směrem. Nikdo neříkal, ze zrovna ty nejsi pracovita i bez maturity. Nebo te tsky odkopnul vzdělaný muž co si te vydržoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4050
17.10.24 21:21
@Cinderella1978 píše: Více
.já jen, že tohle povědomí ve společnosti je. Za mě byl učňák normální forma vzdělání po základce, a teď se na vyučený lidi pohlíží přesně tímhle způsobem.
A už mlčím 8)
P. S. a ano, mám vzdělaného manžela. Kdysi mě taky přemluvil, abych si udělala maturitu. Ale pak viděl, že chodím ze sobotní školy akorát naštvaná a otrávená, už to pro mě nebylo, nesnášela jsem to, nejsem studijní typ, a tak to normálně přijal a vzal tak, jak to je. Máme si co říct tak i tak..

Příspěvek upraven 17.10.24 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6637
17.10.24 21:22
@marcellia píše: Více

Pracovití ano, dobře placených bohužel až tolik, bez vzdělání, není.
Já makám i v oborech o kterých nic nevím. Respektive nevěděla jsem, logicky, dostudovala jsem si to. Ale tu šanci jsem dostala proto, že mám titul, byť to spolu oborově nesouvisí. Bez titulu je spousta dveří zavřených, osobně si myslím, že je to škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí