Opakované záněty močových cest u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7479
29.3.13 14:38

@Jedlička12 na to nejsem odborník, já téměř nepiju :mrgreen:, ale vím, že se pivo doporučuje, prý nejlépe plzeň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
29.3.13 14:50

Myslím, že pivo ani víno Ti nepomůže :-) Kontakt pošlu večer, teď mám vybitý telefon?-)

Je to Dagmar Zemanová - tel.733512545. Bydlí v Ruprechticí, cestu Ti nejlépe popíše ona :-)

Příspěvek upraven 29.03.13 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.3.13 15:18
@Jedlička12 píše:
Ještě mě napadlo, myslíte, že je nutné při těchto obtížích omezit pití alkoholu?

ano! ne omezit ale abstinovat. a pít teplé nápoje bez kofeinové. a úzkosti a strachy, pocity beznaděje, to vše odpovídá oslabené dráze ledvin podle TCM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.3.13 15:20

Krom rajčat bych vynechala i ostatní lilkovité, hlavně brambory, lilek, papriky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
29.3.13 16:26

@Saroya
Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
29.3.13 17:57

Já to mám několikrát do roka :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
29.3.13 17:57

Já musela podstoupit dlouhodobou léčbu atb. Prala jsem je asi půl roku. Měla jsem ošklivý chronický zánět. bylo mi to zjištěno díky tomu, že se dr. kouknul sondou dovnitř močáku. Od té doby vše ok. I v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
29.3.13 18:02

@Krystal86
Právě že na to vyšetření bych měla jít taky. Jenže až nebudu mít infekci, nebo tak jsem to aspoň pochopila…no uvidíme co mi řeknou v úterý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
29.3.13 19:07
@Jedlička12 píše:
@Krystal86
Právě že na to vyšetření bych měla jít taky. Jenže až nebudu mít infekci, nebo tak jsem to aspoň pochopila…no uvidíme co mi řeknou v úterý :-)

držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2234
29.3.13 19:17

A nenosit tanga holky, kámoška trpěla 4 roky na záněty močáku, i 6krát do roka brala ATB, pak to někde vyčetla a od té doby má klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.3.13 16:21

Ahoj holky, ja take na opakovane zanety moc. mechyre trpim, uz me to fakt nebavi. Zrovna minuly tyden jsem dobrala ATB, ted me mocovy mechyr boli znovu - jsem z toho na mrtvici, prolevam se urologickym cajem, kapu Rowatinex kapky a ted jsem si objednala tradicni cinske tabletky, myji se pred/i po sexu, nejim sladke ani tucne, neprochladnu - uz si prijdu jak prastena…snad uz neco konecne pomuze, ke gyndr, jdu za 14 dni a zrejme budeme diskutovat o 6 mesicni atb kure, kamaradka ji podstoupila a na cas mela pokoj, me se ale fakt pul roku atb jako prevenci jist nechce :(… Drzim nam vsem palce, at se toho zbavime.. Je to fakt hruza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1302
30.3.13 18:04
@jeni píše:
Ahoj holky, ja take na opakovane zanety moc. mechyre trpim, uz me to fakt nebavi. Zrovna minuly tyden jsem dobrala ATB, ted me mocovy mechyr boli znovu - jsem z toho na mrtvici, prolevam se urologickym cajem, kapu Rowatinex kapky a ted jsem si objednala tradicni cinske tabletky, myji se pred/i po sexu, nejim sladke ani tucne, neprochladnu - uz si prijdu jak prastena…snad uz neco konecne pomuze, ke gyndr, jdu za 14 dni a zrejme budeme diskutovat o 6 mesicni atb kure, kamaradka ji podstoupila a na cas mela pokoj, me se ale fakt pul roku atb jako prevenci jist nechce :(… Drzim nam vsem palce, at se toho zbavime.. Je to fakt hruza :)

já ty atb brala takto dlouho a pomohlo mi to. je to již rok a půl a žádný zánět se mi nevrátil. ani v těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
30.3.13 19:11

Krystal, diky za postreh a zkusenost, no ja si prave rikam, ze kdyz nic jineho nepomuze, tak ze do toho asi take pujdu, ale tak vis co, beru to jako posledni moznost, jsem ted zvedava na ty tablety cinske mediciny - jsou na 14 dni, tak mi to nejak tak vyjde akorat do navstevy gyndr. - pokud by ani ty nezabraly, tak se mozna necham na 6.ti mesicni ATB kuru ukecat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
30.3.13 19:21

@jeni Ahoj,trochu se zapojím, jestli to nevadí. Taky jsem často trpěla na záněty m. měchýře. Nezkoušela jsi třeba Lichořeřišnici? Mě to dost pomohlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.3.13 19:36
@jeni píše:
Krystal, diky za postreh a zkusenost, no ja si prave rikam, ze kdyz nic jineho nepomuze, tak ze do toho asi take pujdu, ale tak vis co, beru to jako posledni moznost, jsem ted zvedava na ty tablety cinske mediciny - jsou na 14 dni, tak mi to nejak tak vyjde akorat do navstevy gyndr. - pokud by ani ty nezabraly, tak se mozna necham na 6.ti mesicni ATB kuru ukecat :)

tak 14denní braní tablet, které si sama naordinuješ - abys nebyla zklamaná :hug: já bych doporučovala někam zajít aby sis sama nerozhodila něco ještě víc. a teda čína funguje výborně, ale je to na delší dobu léčení, 14dní zvlášť pokud trpíš na záněty často a dlouhodobě, to mi přijde opravdu příliš krátká doba, aby vůbec něco začlo působit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí