Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Spellinka píše:
@jeni Ahoj,trochu se zapojím, jestli to nevadí. Taky jsem často trpěla na záněty m. měchýře. Nezkoušela jsi třeba Lichořeřišnici? Mě to dost pomohlo.
Lichořeřišnice je taky fanj, ale myslím si, že pokud už je to třeba rozjetý velký zánět, že to nemůže vyléčit.
@jeni píše:
Krystal, diky za postreh a zkusenost, no ja si prave rikam, ze kdyz nic jineho nepomuze, tak ze do toho asi take pujdu, ale tak vis co, beru to jako posledni moznost, jsem ted zvedava na ty tablety cinske mediciny - jsou na 14 dni, tak mi to nejak tak vyjde akorat do navstevy gyndr. - pokud by ani ty nezabraly, tak se mozna necham na 6.ti mesicni ATB kuru ukecat
brala jsem každý večer půl tablety s tím, že když jsem cítila, že mě to začíná pobolívat, tak jsem si měla vzít celou. Já bych si s tím moc nezahrávala. Když si vzpomenu jak mě to bolelo. Jsem snad lezla i po zdi a málem skákala z okna.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat…včera mě ještě k těm močovým cestám začlo dost píchat v pravém vaječníku, jsem 8DC a stále trochu špiním (spíše krev, než klasické špinění) - což není obvyklé, většinou mám MS 7 dní. Myslíte si, že by to mohlo být k tomu zánětu močových cest?
Já už jsem zoufalá, v pátek jdu na další vycévkování a pak teprve mi napíšou nějaká ATB..jenže se bojím, aby se mi nějaký zánět nerozjel ještě v reprodukčních orgánech…co myslíte?
@Jedlička12
zavolala bych přímo dr. a řekla to. Můžeš krvácek kvůli tomu zánětu. Tohle je akutní. Měli by to řešit h ned!
@Krystal86
A mám zavolat na gynekologii, nebo na urologii?? Jako ono mi je celkem jinak dobře, teplotu nemám a jsem čilá, jen mě zaráží to krvácení a bolest. Zítra ráno tam hned zavolám.
@Jedlička12 píše:
@Krystal86
A mám zavolat na gynekologii, nebo na urologii?? Jako ono mi je celkem jinak dobře, teplotu nemám a jsem čilá, jen mě zaráží to krvácení a bolest. Zítra ráno tam hned zavolám.
Jak jsi dopadla? Já bych asi zavolala na urologii a poradila se tam s nima. Oni ti kdyžtak řeknou, že máš jít na gyndu.
@Krystal86
Ráno jsem volala na gyndu a rovnou se objednala na 14:00, ještě jsem si zavolala na urologii, aby mi vytiskli výsledky z moče, aby to GynDr. viděla. Na urologii nic neříkali (říkala jsem, že jdu na gyndu). Pak jsem teda byla u té doktorky, tak mě prohlédla, odebrala stěr na kultivaci a řekla, že žádný zánět tam nevidí, že si myslí, že ta bolest je k močovým cestám a že krvácení pravděpodobně nějaká delší MS (dneska už je to zase slabší, ale ještě furt je). No, napsala mi nějaké globule na zavádění a do té doby, než mi něco dají na urologii mám brát Nitrofurantoin…takže z gynekologického hlediska jsem pravděpodobně zdravá ![]()
Ahoj mám dotaz na jeni prosím o jaké tabletky čínské medicíny se jedná také dost trpím a čínská medicína je prý dobrá děkuji julča
Ahoj holky, mám stejný problém, dlouhodobé problémy s močákem, prakticky každý měsíc a mam vypozorováno že je to v období ovulace, do toho se snažíme o miminko takže je to utrpení. při prvním mimi, jsem měla to samý, ale úderem otěhotnění bylo po trápení a objevilo se to asi po 3 letech znovu a je to strašný. prosím vy které jste absolvovaly to vyšetření je to hodně bolestivé, nebo jaký je průběh, jak to trvá třeba dlouho a tak? na co se mam tak připravit? Mám z toho panyckou hrůzu totiž. Ach jo, zrovna před pár dny jsem dobrala antib. a teď se mi to vrátilo znovu, ležim pod peřinou, husí kuží, ďobla jsem urinal akut a algifen kapky na bolest a modlim se, je to utrpení, jak se má člověk pak snažit o miminko?
Prosila bych o spojení na toho nebo tu léčitelku z Liberce, kdysi jsem jednu navštěvovala a nemohu ji najit, moc děkuji
@Ještídek ahojky měla bych zájem o kontakt na tu léčitelku, děkuji