Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jde to, že se mi v životě opakují často obdobné situace. Hrozně moc a pořád dokola. Nechci být poznaná, tak nebudu konkrétní. Ale představte si třeba, že by vás někdo často okrádal. Jedete vlakem, někdo vám vybere kapsy. Necháte batoh v práci jako ostatní a jenom vas okradou, jdete cvičit a zmizí vám taška. Já chápu, že si tyhle situace do života přitahuji, na terapie chodím. Moc by mě zajímaly vaše zkušenosti. Jestli se vám z podobného kruhu podařilo dostat a jak. Jsem poměrně racionální člověk, ale alternativám se také nebráním.
Tak jestli tomu nejdes naproti, kdyz dam priklad s tim kradenim, tak jestli nenosis otevrenou kabelku, nenechavas ji chvili nekde bez dozoru apod.
Mám asi vtipnější kolotoč.
Vždycky někde spadnu, nejlíp na rovině.
Vždycky si naberu na talíř kuličku nového koření, pepře nebo bobkáče. Je jedno kolik naberu talířů, kdo nabere, vždycky je to v mojí porci.
Přítel má zase v jídle vlasy, často. A to klidně i když vaří on nebo jdeme na jídlo.
S tou kabelku bych byla asi opatrnější. V práci je zamčena, případně jen doklady, peníze a klíče, zamčené ve skříňce. Všude ji beru sebou. Teď jsem si koupila malinkou peněženku, vejde se do kapsy a s tím chodím na rychlo nákup, procházku… Nechávám doklady a peníze společně…
Taky si můžeš pořídit zámeček na zip jestli to jde ![]()