Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím všechny, za nedlouho letíme s rodinou na dovolenou k moři a já mám problém… Máme od minulého roku doma opalovaky z Rossmannu, jmenují se Sun ozon. Nemáte je někdo taky? Stává se mi, že ještě než to stihnu rozetřít, začne se mi na kůži drolit. Stává se to někomu taky? Popřípadě nemáte někdo nějaký opalovak, který seženu v drogerii a nedrolí se?
@Eliška Bufková píše:
Zdravím všechny, za nedlouho letíme s rodinou na dovolenou k moři a já mám problém… Máme od minulého roku doma opalovaky z Rossmannu, jmenují se Sun ozon. Nemáte je někdo taky? Stává se mi, že ještě než to stihnu rozetřít, začne se mi na kůži drolit. Stává se to někomu taky? Popřípadě nemáte někdo nějaký opalovak, který seženu v drogerii a nedrolí se?
Sun ozon nemám ani neznám, ale drolící se opalovák je na vyhození, je vyschlý a určitě nebude fungovat, když koupíš nějaký lepší nový, určitě se drolit nebude
@stinga píše:
Sun ozon nemám ani neznám, ale drolící se opalovák je na vyhození, je vyschlý a určitě nebude fungovat, když koupíš nějaký lepší nový, určitě se drolit nebude
Taky mě napadlo, jestli už není moc starý, ale ještě rok by měl vydržet. Podle datumu na obalu🤷🏼♀️
@Eliška Bufková píše:
Nedrolí se ti opalovací krém, ale děláš sí peeling
Sun ozon jsem loni vyzkoušela a ne nedrolí se. Dobře se roztírá a není ani mastný.
Pokud se drolí, vyhodila bych ho a koupila jiný. Mám rodinu s velmi citlivou kůží, takže kupuju značky z lékárny, většinou Eucerin, Avene nebo Vichi, vždy faktor 50. Dobré recenze má ale řada sundance z DM.
@Eliška Bufková píše:
Taky mě napadlo, jestli už není moc starý, ale ještě rok by měl vydržet. Podle datumu na obalu🤷🏼♀️
Ale ty datumy jsou před otevřením. Po otevření tam je jiná ikonka a většinou to bývá 6-12 měsíců. Záleží taky na skladování.
@Eliška Bufková to bude tím, ze je mate otevřené od loňska
ono to po nejake době už není ono. Jestli chceš mít jistotu, sahni radši po oleji
ale já mám rada třeba opalovaky z dm nebo i Lidlu, za málo peněz hodně muziky.
Vyhodit a koupit nový. Otevřené opalováky je nesmysl schovávat.