Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, rada bych se vas zeptala, jake pouzivate opalovaci kremy pro svoje ditka. Mam 9 mes. chlapecka a travime spoustu casu venku, i kdyz ho chranim pred slunkem tak si myslim, ze nejaky opalovaci krem by se urcite hodil. Mohly byste mi poradit co tak kupujete, s cim jste spokojeny. Diky.
Ahojky já jsem spokojená s opalovacím krémem Daylong Kids je to 40 faktor. Syna jsem tím mazala už loni to mu bylo 6měsíců a osvědčil se nám ![]()
Daylong - sun baby
http://www.daylong.sk/…na_deti.html
Velká spokojenost. Tuto značku používám i pro sebe.
Já jsem četla,že malé děti by neměli mít krém s chemickým filtrem,ale jen z fyzikálním. Daylong jestli se nepletu má kombinaci obou. Loni jsem používala krém od Lavery -SUN baby sensitiv SPF 50,ale hůř se roztíral. letos jsem objevila v dorgerii od Astrid Kids 30-35-50 a má psáno bez chem.filtru,vhodné pro malé děti (cena SPF30- 199,–) -což je slušné a rozdírá se dobře.
My měli Bübchen 50 a 30 faktor a z těch levnějších dělá dobrý DM drogerie Babylove. Ale ten se trochu hůř roztírá.
Já jsem měla loni i předloni pro malou Daylong, už nevím, jestli 40 nebo 50, používala jsem tedy málo, většinou byla ve stínu v kočárku, ještě neseděla. Loni jsem měla Daylong a 50 pro děti od Avonu, a oboje bylo v pohodě, žádné vyrážky nebo připálení (a to měla Zuzka jinak slabý atop. exém). Ale asi budeš muset vyzkoušet, co malý „snese“, obzvlášť pokud třeba máte problémy s pletí.
Microsun BAby - dela stejny vyrobce jako Daylong, ale snad ma setrnejsi filtry a 30 faktor - na prechod ze stinu do stinu staci - loni jsem ho pouzivala na trimesicni mimi na Kanarech a v pohode.
Letos ho domatlavam ted a pak jsem koupila detsky Altemed Sun Baby taky s 30tkou faktorem - pisou na nem, ze je od roka.
Hanka
Já používala a dál budu používat BIODERME, teď nevím kolikátka, ale v lékárně poradí.
holky, mockrat dekuji. alespon ted vim po cem se koukat. diky.
Ähoj nedám dopustit na Daylong - jak pro nás tka pro malýho, největší výhoda je, že se nemusís mazat přád dokola, ale stačí jednou - u nás, u moře dvakrát denně. Nevěřila jsem tomu, ale fakt to stači. Jsem fototyp I a nikdy jsem se s Daylongem nespálíla, což u jiných krémů ať jsemse mazala jak jsem chtěla tak jssemse přismahla. ![]()
Holky říkáte že ten Daylong nedráždí je neparfémovaný vhodný i pro AE?
Malá je v poho ale mě každej opalovací krém vadí, tak bych na sebe mohla zkusit tenhle, díky za info ![]()
Ahoj, nám teď doporučili na kožním pro naši 8mi měsíční Alžbětku kvůli problémové kůži (slabá kůže) La Roche-posay sprej 20 SPF 200ml a nebo Daylong Kids 30. Jelikož nejedeme letos k moři, tak by nám to mělo stačit. pa mějte se. Jana