Opalovani v tehotenstvi

107
29.1.08 11:11

Opalovani v tehotenstvi

Je skodlive opalovani nebo pouziti samoopalovaciho kremu? Od te doby co jsem tehulka, mam strasnou plet, akne na hrudi a zadech a nechce vubec vymizet, vzdycky mi pomohlo slunicko, ale ted? Ceka me svatbicka, takze si asi budu muset poridit saty az ke krku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
488
29.1.08 11:25

Jak je to samoopalovacími krémy, to netuším, ale opalování bych se raději vyhnula (i když mám známou, která se při dvou těhotenstvích vyvalovala na sluníčku celé léto a nic se nedělo).
Jinak nevím, jak dlouho jsi těhotná a kdy tě čeká svatba…ale já jsem měla první tři měsíce taky příšernou pleť, nejen obličej, ale i dekolt a záda. No a po tom třetím měsíci jako když mávne proutkem a až do konce těhotenství jsem měla tak nádhernou pleť jako nikdy předtím (a bohužel ani potom). Tak třeba se to u tebe do svatby taky změní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.1.08 11:47

Ahoj, já jsem zastánce přiměřeného opalování i v těhu, myslím si, že naopak může prospět (sluníčko aktiviuje tvorbu vit.D). Vyhnula bych se solárku a s těmi samoopalovacími krémy taky opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
29.1.08 12:07

Dle poraden na www.porodnice.cz samoopalovaci kremy nevadi. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
29.1.08 12:09

Podle me ti samoopalovaci krem nemuze ublizit, pac ucinkuje jenom na povrchu kuze. Otazka je, jestli se ti ty problemy s pupinky nezhorsi po jeho pouziti protoze je mastnejsi a ucpava pory. Solarko se nedoporucuje kvuli tomu teplu, ale zatim nikdo nedokazal, ze by to melo nejaky vliv, ono kdyby sis lehla do studenyho /tim myslim, ze by se tam nikdo pred tebou nevalel pul hodiny/ na pet minut tak by se taky nic nestalo. Stejne tak se slunickem, co by delali zensky ktery bydli nekde na jihu u more, prece cely tehotenstvi nejsou zavreny doma a nechodi zahaleny od hlavy k pate ve tricetistupnovych vedrech. Nic se nema prehanet a tak je to i s opalovanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí