Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Všechny moc zdravím,
obracím se na Vás s prosbou, jestli nemáte zkušenost nebo nevíte o někom, kdo má, se založením mateřské školy. V práci se u nás roztrhl pytel s těhulema a já jsem naší personalistce slíbila při odchodu na mateřskou, že prozkoumám terén. Pracuji ve velké nadnárodní společnosti a firemní MŠ jsou v ostatních zemích běžné. Naše firma pro nás chce taky založit MŠ - v ideálním případě by pouze ráda sponzorovala třídu/y pro děti zaměstnanců, kterou ale založí někdo, kdo už soukromou MŠ vlastní. Uvítám každou radu, poznámku!! Díky moc!
Macku, tak tvého zaměstnavatele Ti určitě závidím. Zkušenosti se soukromou školkou nemám, ale je určitě škoda, že více firem neuvažuje
o této zaměstnanecké výhodě. Já také pracuji v nadnárodní společnosti, ale o tomhle zatím nechtějí ani slyšet. A to vím, že v jiných zemích firma školky má. Tak pokud je zde někdo, kdo svého zaměstnavatele „donutil“ školku otevřít, sem s radou.
ja mam pocit, ze v Praze na Chodove, jak jsou nove kancelare a sidli tam predevsim pocitacove firmy, tak tam jim nejaka firemni skolka nebo soukroma, kterou oni sponzoruji, funguje
na mape jsem nasla, ze to bude asi tato www.nestlingue.cz
ale vic o tom fakt nevim
JJ, Ave, já na svého zaměstnavatele nedám dopustit
Jsem teď čerstvě na mateřské dovolené a než se nám ten náš malý poklad narodí, tak asi budu pořád smutnět za prací ![]()
Wow, Terezko, tak to je fakt trefa. Myslím, že je to asi přesně to, co hledám
. Děkuji!