Založení materšké školy

856
28.1.08 14:07

Založení materšké školy

Všechny moc zdravím,
obracím se na Vás s prosbou, jestli nemáte zkušenost nebo nevíte o někom, kdo má, se založením mateřské školy. V práci se u nás roztrhl pytel s těhulema a já jsem naší personalistce slíbila při odchodu na mateřskou, že prozkoumám terén. Pracuji ve velké nadnárodní společnosti a firemní MŠ jsou v ostatních zemích běžné. Naše firma pro nás chce taky založit MŠ - v ideálním případě by pouze ráda sponzorovala třídu/y pro děti zaměstnanců, kterou ale založí někdo, kdo už soukromou MŠ vlastní. Uvítám každou radu, poznámku!! Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ave
837
28.1.08 14:37

Macku, tak tvého zaměstnavatele Ti určitě závidím. Zkušenosti se soukromou školkou nemám, ale je určitě škoda, že více firem neuvažuje
o této zaměstnanecké výhodě. Já také pracuji v nadnárodní společnosti, ale o tomhle zatím nechtějí ani slyšet. A to vím, že v jiných zemích firma školky má. Tak pokud je zde někdo, kdo svého zaměstnavatele „donutil“ školku otevřít, sem s radou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.1.08 14:59

ja mam pocit, ze v Praze na Chodove, jak jsou nove kancelare a sidli tam predevsim pocitacove firmy, tak tam jim nejaka firemni skolka nebo soukroma, kterou oni sponzoruji, funguje
na mape jsem nasla, ze to bude asi tato www.nestlingue.cz
ale vic o tom fakt nevim

• Citovat
  • Upravit
856
28.1.08 15:06

Díky moc, Terezko, hned přidám odkaz k pár už nasbíraným :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
28.1.08 15:08

JJ, Ave, já na svého zaměstnavatele nedám dopustit :-) Jsem teď čerstvě na mateřské dovolené a než se nám ten náš malý poklad narodí, tak asi budu pořád smutnět za prací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.1.08 16:02
  • Citovat
  • Upravit
856
28.1.08 16:05

Wow, Terezko, tak to je fakt trefa. Myslím, že je to asi přesně to, co hledám :-). Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
28.1.08 16:08

ale v praci jsme toho dneska moc neudelala :lol:

• Citovat
  • Upravit
856
28.1.08 16:17

:-) Ale máš dobrý skutek :-D

• načítám...