Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám stejný problém. Respirátor je lepší, protože není na tom oparu připláclý jako rouška. Kup si B-komplex, rychleji se oparu zbavíš. Nic jinýho nevymyslíš. ![]()
@aiwwa píše:
Mám stejný problém. Respirátor je lepší, protože není na tom oparu připláclý jako rouška. Kup si B-komplex, rychleji se oparu zbavíš. Nic jinýho nevymyslíš.
Vzala jsem si Herpesin tablety. Ten většinou zabere, ale tak za dva dny. Měla jsem ten nano šátek, ale ten se taky lepí na pusu. V respirátoru mám za chvíli mokro, to se bude opar léčit pěkně dlouho
no nic, jsou horší věci.
A co nanorespirator? Mám já a dýchá se v nem super, oproti rousce nebe a dudy. Dnes jsem dokonce v jednu chvíli úplně zapomnela, ze jsem ho mela
![]()
V rousce se potom vždy a okamzite, v tomto vůbec. Mám od Spurtexu.
@Semtex píše:
A co nanorespirator? Mám já a dýchá se v nem super, oproti rousce nebe a dudy. Dnes jsem dokonce v jednu chvíli úplně zapomnela, ze jsem ho mela![]()
V rousce se potom vždy a okamzite, v tomto vůbec. Mám od Spurtexu.
jo to věřím, mám nanošátek od konkureční firmy a s klsickými respirátory se to nedá srovnat. Jen ta nanorouška, než mi to přijde poštou, tak bude (možná) po oparu. Ale díky za tip, zrovna jdu kupovat další nanošátky, tak možná přihodím i nanorespirátor.
Taky se s tím potykam
Respirator je lepší jak rouska, protože se ti oparu nedotýká a nedre ho. Z tohoto důvodu nosím respiratory už asi 3 měsíce v kuse, protože jen co jeden opar zmizí, druhý se objeví
S tím, že jsi pod ním mokrá, kor v chladnejsim počasí, kdy tam ta voda kondenzuje, holt nic nenaděláš. Takže se snaž pokud to jde mít ho co nejmíň. Já si to mažu ještě konopnym olejem, tak je taky fajn a rychleji se to hojí.
Prosím o radu, udělal se mi opar. Venku musíme nosit roušky, uvnitř respirstory. Náplasti na opar mi průběh oparu ještě zhoršují. Jak situaci řešit? Z respirstoru mam vždy zpocený obličej.