Opar na dětské pipince

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.11 19:17

Opar na dětské pipince

Ahojky
Nedávno jsem tu psala,že se mojí malý 2,5r udělaly na pipce prasklina a puchýřky,podle dr ASI zapářka dala imazol krémpastu jenže to nezabralo.Tak ted na další kontrole řekla,že to je opar páč se to rozsívá dál a nehojí dala Genciánu a Macmiror Complex,jenže neřekla kolik toho dávát a tady nic nepíšou nemáte stím zkušenosti???A přímo do pochvy zřejmě nemám nic dávat pokud to má jen okolo pochvy a ne vní :think: Asi se ptám jak blbec,ale tohle je proprvý tak vtom tápu :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21474
20.7.11 19:23

teda chudinka malá. a bolí ji to? opar hodně bolí… do pochvy bych nedávala nic a okolo mazat tak 3× denně lehkou vrstvou. ale je to názor laika, u dětí jsem se s tím nesetkala. a nebo si zítra k doktorce zavolej a domluv se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.11 19:36

teda malá :-( já to občas mívám a to bolí jako prase.dovnitř se nedává nic.pokud už se to rozlejzá je to blbý,já se to naučila podchytit a většinou to zaženu dřív než se to rozjede…každopádně něoklikrát denně jsem mazala bud fialovou vodičkou-bylo všude teda.možná i dát intimku :nevim: já jsem si pak koupila v lékárně klasický krém na opary (ježiš ne a ne si vzpomenout na název),byla to tedy samoléčba,ale pomohlo.u takového prcka bych se radši fakt poradila

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:37

To víš,že jí to bolí :-( ,když jí to potřebuju omýt fakt se sní musím silou prát,abych to mohla udělat pořádně,hlavně mi nejde do hlavy jak se jí to mohlo udělat,vždyt omývám pořádně :zed: :cry: Ated to mazání jsou taky boje ..no,ale htý genciány na noc nejsem moc nadšená,prej je karciogení :think: 8-o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:43

hele, zkus dětského gynekologa. jinak ta mastička se jmenuje herpesin, ale netuším, jestli se může dát takhle malým dětem. a opar se udělá z oslabeného organismu. herpes virus má v sobě dřív nebo později každý. bohužel se jí to bude vracet. pohledej na netu informace. třeba zde: http://www.herpesgenitalis.cz/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:45

Já se taky meju :lol: :lol: a stejně se mi to dělá.Většinou ,jsem vypozorovala, když mám oslabený organismus.Někdy jsem i nemocná..zvláštní,že na puse se mi neudělal nikdy.Gynekolog říkal,že je to běžné…ale je pravda že u takového prtěte je to nezvyklé :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:46

ano,herpesin :pankac: děkuji,se mi to nevybavilo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:49
Anonymní píše:
Já se taky meju :lol: :lol: a stejně se mi to dělá.Většinou ,jsem vypozorovala, když mám oslabený organismus.Někdy jsem i nemocná..zvláštní,že na puse se mi neudělal nikdy.Gynekolog říkal,že je to běžné…ale je pravda že u takového prtěte je to nezvyklé :think:

Nj jenže mě známá vyplašila,že jakmile se jí to udělala takhle v raným věku,tak stím bude už celý život bojovat :roll: že ten vir co to dělá tam zůstává :think: tomu radši nevěřím..
No je fakt,že ted byla často nemocná,tak je asi oslabená :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:51
Anonymní píše:
ano,herpesin :pankac: děkuji,se mi to nevybavilo

no já mám ten Macmiror od dr.jenže nic mo ktomu neřekla a nevím kolik toho dávat a jak často,mrknu na ten odkaz zde :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:52
jojo. znám
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Já se taky meju :lol: :lol: a stejně se mi to dělá.Většinou ,jsem vypozorovala, když mám oslabený organismus.Někdy jsem i nemocná..zvláštní,že na puse se mi neudělal nikdy.Gynekolog říkal,že je to běžné…ale je pravda že u takového prtěte je to nezvyklé :think:
Nj jenže mě známá vyplašila,že jakmile se jí to udělala takhle v raným věku,tak stím bude už celý život bojovat :roll: že ten vir co to dělá tam zůstává :think: tomu radši nevěřím..
No je fakt,že ted byla často nemocná,tak je asi oslabená :-?

známá má bohužel pravdu. pokud má tento opar, tak při jakékoliv zátěži se jí bude vracet. viru se z těla nikdy nezbaví. je to samé jako když někdo trpí na opary na puse.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:56
Anonymní píše:
jojo. znám
Anonymní píše:
Anonymní píše:
No je fakt,že ted byla často nemocná,tak je asi oslabená :-?
známá má bohužel pravdu. pokud má tento opar, tak při jakékoliv zátěži se jí bude vracet. viru se z těla nikdy nezbaví. je to samé jako když někdo trpí na opary na puse.....

Tak to jsi mě mě nepotěšila chuděrka malá,už takhle od mala stím bojovat :zed: No dostala k tomu ještě vitamíny multisanostol na zvýšení imunity páč ovoce a zel moc nechce :roll: Tak snad to bude rychle ok :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 19:58

myslím si,že mazat tolik aby zůstalo trochu vrstvy té mastičky ,mazat pokaždé když už bude vpitá.tak dejme tomu 3× denně.dělala jsem to tak já,to neznamená,že to platí u dětí…mě se to projevilo poprvé asi ve 12ti letech.ted je mi 23 a celkem jsem měla tak 5× od té doby.I v těhotenství (to jsem se bála teda).ale asi to bylo nejhorší v té pubertě.Každopádně dá se s tím žít.Spíš je důležité to včas poznat.když se to podchytí a začne včas mazat,třeba i tou fialkou, tak to začne mizet…je mi malé líto,já brečela bolestí i v dospělosti

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 20:09
Anonymní píše:
myslím si,že mazat tolik aby zůstalo trochu vrstvy té mastičky ,mazat pokaždé když už bude vpitá.tak dejme tomu 3× denně.dělala jsem to tak já,to neznamená,že to platí u dětí…mě se to projevilo poprvé asi ve 12ti letech.ted je mi 23 a celkem jsem měla tak 5× od té doby.I v těhotenství (to jsem se bála teda).ale asi to bylo nejhorší v té pubertě.Každopádně dá se s tím žít.Spíš je důležité to včas poznat.když se to podchytí a začne včas mazat,třeba i tou fialkou, tak to začne mizet…je mi malé líto,já brečela bolestí i v dospělosti

Chjo taky bych brečela když jí to musím omýt a mazat a tak se sní prát,věřím,že to musí bolet šíleně,no mě se hned nezdálo,že by to byla zapářka ale dr.jo a no ted tohle :-?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.11 20:43

chuděra malá :-( .. mě osobně mastičky nepomáhají .. na uchošťour stříknu peroxid, vyčistím (to tedy bolí jak čert, stačilo by i jen postříkat) a pak zasypu normálně dětským pudrem, on se na to vlhké nalepí, udělá se tam pak velice rychle stroupek a pak už to nebolí ani nesvědí .. a hlavně držet v suchu, tj. doma chodím nejlépe bez a je to cca za 2-3 dny pryč ...... jinak jak už bylo řečeno, je to virus Herpes Simplex Virus 2 (HSV 1 jsou opary na puse) .. většinou první projev bývá nejhorší (já těch oparů měla dohromady víc jak 20 :roll: :-? ) .. od té doby občas a většinou jen 1, max. 3 ..... jinak jsou na to léky, je to sice zdlouhavé a doktoři to neradi píšou, protože je to drahé, ale léčit se to dá … jen nevím, jak u tak malého dítěte, to by možná léky byly větší zlo než opar :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3540
20.7.11 21:16

herpesinu se neboj dostala jsem ho i v těhu prej je to jedna z nejjemnějších mastí.. Teda já ho měla na opar u oka. Ale jestli tě to trošku uklidní tak já od mala trpěla na opary na puse a musím zaklepat na dřevo už nějakých 5 let mám pokoj(a před tím to postupně sláblo) až před svatbou se mi udělal u oka, ale to prý bylo z nervů takže třeba jí to nebude trápit pořád.. chce to dost hlídat imunitu dávej jí vitamínky a při léčbě mi pomáhal Bkomplex urychloval hojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí