Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj, zjistila jsem ze synovi zapacha z ust - 3lete dite, a tak patram z ceho by to mohl mit … jestli cistit casteji zoubky nebo z ceho to tak muze byt… tchyne hned plasi ze jsou to spatne fungujici ledviny … tak jsem se chtela poptat jestli jste nekdo nemel podobny problem … diky
Ahoj, dcerce takhle zapáchalo (a zapáchá) z pusy, když má kaz - zkažený zuby
Poprvé jsme takhle skončily u zubařky, když jí byly asi čtyři…
Ahoj,muze to byt zkazeny zub,od zaludku,nebo nema treba afty?Kluk mel Herpetickou stomatitidu a to bylo teda neco,zapach neskutecny a jeste,nez jsem to prave zjistila,prvni priznak byl ten zapach.
některý děti mají problém s tím, že se jim nedozavírá jícen, ale tohle by měl řešit zubar
našemu malému to dělalo, když měl zánět na madlích … je ten váš zdravý? nás upozornila až ORL doktorka při dělání výtěru z krku, že tam má zánět (na krk si nestěžoval, ale kašlal) a že ten zápach je z toho ![]()
aha, opakovane se mu vracela spalova angina … tak to mozna bude z toho … u zubare jsme byli a zuby ma naprosto v poradku … tak pockam par dni a pak kdyz tak zavolam doktorce … diky moc
Ahoj, Domcovi tak obcas taky smrdi z pusinky, ale vetsinou je to prave rymou, kdyz zacina byt nastydly, hned to poznam ![]()
Resili jsme, jestli to neni ze zaludku nebo tak, ale Dr. rikala, at nejak neplasim a pozoruju..
Neni to vylozene hnusny zapach, takovy jako „kovovy“, kdyz to ma, tak si rano vycisti zoubky a pak neco sni, tak je to jako lepsi, pres den se to horsi, takze zase cisti…
![]()