Zapáchá z úst - 3leté dítě

3552
19.7.11 10:02

zapacha z ust - 3lete dite

ahoj, zjistila jsem ze synovi zapacha z ust - 3lete dite, a tak patram z ceho by to mohl mit … jestli cistit casteji zoubky nebo z ceho to tak muze byt… tchyne hned plasi ze jsou to spatne fungujici ledviny … tak jsem se chtela poptat jestli jste nekdo nemel podobny problem … diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Melody
19.7.11 10:33

Ahoj, dcerce takhle zapáchalo (a zapáchá) z pusy, když má kaz - zkažený zuby :roll: Poprvé jsme takhle skončily u zubařky, když jí byly asi čtyři…

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
19.7.11 10:58

Ahoj,muze to byt zkazeny zub,od zaludku,nebo nema treba afty?Kluk mel Herpetickou stomatitidu a to bylo teda neco,zapach neskutecny a jeste,nez jsem to prave zjistila,prvni priznak byl ten zapach.

• Citovat
  • Upravit
3412
19.7.11 11:22

některý děti mají problém s tím, že se jim nedozavírá jícen, ale tohle by měl řešit zubar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
19.7.11 11:30

našemu malému to dělalo, když měl zánět na madlích … je ten váš zdravý? nás upozornila až ORL doktorka při dělání výtěru z krku, že tam má zánět (na krk si nestěžoval, ale kašlal) a že ten zápach je z toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
19.7.11 11:57

aha, opakovane se mu vracela spalova angina … tak to mozna bude z toho … u zubare jsme byli a zuby ma naprosto v poradku … tak pockam par dni a pak kdyz tak zavolam doktorce … diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
19.7.11 13:58

Ahoj, Domcovi tak obcas taky smrdi z pusinky, ale vetsinou je to prave rymou, kdyz zacina byt nastydly, hned to poznam :roll:
Resili jsme, jestli to neni ze zaludku nebo tak, ale Dr. rikala, at nejak neplasim a pozoruju..
Neni to vylozene hnusny zapach, takovy jako „kovovy“, kdyz to ma, tak si rano vycisti zoubky a pak neco sni, tak je to jako lepsi, pres den se to horsi, takze zase cisti…
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+