Modřiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
16.7.11 12:24

modřiny

Ahoj,chci se zeptat máte někdo zkušenost s modřinama?Naše malá se jen ťukne a už ji má.Je samá modřina.Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
16.7.11 12:38

Nemá to souvislost se železem? Myslím nedostatek železa… :think: Já na modřiny trpím od malička totiž taky…stačí, že se někde jenom „ťuknu“, ani o tom nevím a hned koláč jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.7.11 12:41
Pomka píše:
Nemá to souvislost se železem? Myslím nedostatek železa… :think: Já na modřiny trpím od malička totiž taky…stačí, že se někde jenom „ťuknu“, ani o tom nevím a hned koláč jako blázen.

To je fakt od mala bere aktiferin a chodíme občas na KO teď už dlouho nic nebere jen jí dávám homeopatika.Tak to třeba zase kleslo.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.7.11 13:01

Moje malá je taky samá modřina a železo má ok. Tak že vypadá jako bych jí doma snad týrala. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
16.7.11 13:20

holky ja myslim, ze u deti je to uplne normalni, my si sice rekneme ze se jen tukne, ale kdyz obcas prdelku pozoruju tak to jsou docela slusne rany, taky je sama modrina, proste jeste neodhadnou dobre silu, tak je to jedna dve… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
16.7.11 13:26

Modřiny mají souvislost s trombocytama - s krevníma destičkama. Řekni o tom doktorce, možná by to chtělo kontrolní krevní obraz. Ale je fakt, že u dětí jsou ty modřiny normální. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.7.11 15:42

Nám třeba dr. krevní obraz dělala a vše ok. Ale fakt když se malá svleče, tak opravdu vypadá jak týráne dítě, klidně na ní napočítám i 20 modřin najednou. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.7.11 15:54

tAK TO JSTE MĚ UKLIDNILI.dÍKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.7.11 20:06

Ještě dodám, že má malá je fakt hodně světlý typ, tak že možná i proto jde na ní vše tak vidět. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
16.7.11 20:28

Taky mám dítě plné modřin..Nebiju a krevní obraz má v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí