Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,chci se zeptat máte někdo zkušenost s modřinama?Naše malá se jen ťukne a už ji má.Je samá modřina.Je to normální?
Nemá to souvislost se železem? Myslím nedostatek železa…
Já na modřiny trpím od malička totiž taky…stačí, že se někde jenom „ťuknu“, ani o tom nevím a hned koláč jako blázen.
Pomka píše:
Nemá to souvislost se železem? Myslím nedostatek železa…Já na modřiny trpím od malička totiž taky…stačí, že se někde jenom „ťuknu“, ani o tom nevím a hned koláč jako blázen.
To je fakt od mala bere aktiferin a chodíme občas na KO teď už dlouho nic nebere jen jí dávám homeopatika.Tak to třeba zase kleslo.Díky
Moje malá je taky samá modřina a železo má ok. Tak že vypadá jako bych jí doma snad týrala.
![]()
holky ja myslim, ze u deti je to uplne normalni, my si sice rekneme ze se jen tukne, ale kdyz obcas prdelku pozoruju tak to jsou docela slusne rany, taky je sama modrina, proste jeste neodhadnou dobre silu, tak je to jedna dve… ![]()
Modřiny mají souvislost s trombocytama - s krevníma destičkama. Řekni o tom doktorce, možná by to chtělo kontrolní krevní obraz. Ale je fakt, že u dětí jsou ty modřiny normální. ![]()
Nám třeba dr. krevní obraz dělala a vše ok. Ale fakt když se malá svleče, tak opravdu vypadá jak týráne dítě, klidně na ní napočítám i 20 modřin najednou.
![]()
Ještě dodám, že má malá je fakt hodně světlý typ, tak že možná i proto jde na ní vše tak vidět.
![]()
Taky mám dítě plné modřin..Nebiju a krevní obraz má v pořádku.