Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dávej bacha aby si to neseškrábla a nezanesla do oka. To by mohl být problém, ale jinak si myslím, že to zvládnete v pohodě i bez pohotovosti. Tam by vám stejně moc nepomohli, pokud je malá jinak ok.
Tak jsem si pro jistotu volala na pohotovost, preci jen mi to nedalo, pry staci gencianova vodicka a pry nemam tolik cist internet, u 9m ditete uz to zivotne nebezpecne neni. Muze mit teplotu, staci srazet panadolem. Pisu to sem, kdyby nekdo byl vyplaseny jako ja a hledal informace. ![]()
Ahoj taky mě to u malýho vylekalo,ale peDr mi řekla,že to mám ošetřovat jako u dospělýho /tzn.Vectavir,zovirax apod./.Hlídala bych teplotu a jak psala Peggy,aby si na to nešahala a neroznesla.Přeju brzké zahojení ![]()
pavučina píše:
Ahoj taky mě to u malýho vylekalo,ale peDr mi řekla,že to mám ošetřovat jako u dospělýho /tzn.Vectavir,zovirax apod./.Hlídala bych teplotu a jak psala Peggy,aby si na to nešahala a neroznesla.Přeju brzké zahojení
ale dekujuuuu ![]()
Ahoj,
potřebuju poradit, dneska odpoledne jsem zjistila, ze dcera (9m) má opar, teploty nemá, je trochu protivná, ale rostou ji zuby (takže je protivná dlouhodobě
) takže ji vlastně nic není. Co mám dělat? Doktorku v pátek odpoledne už neseženu. Mám jet na pohotovost? Nebo čekat, jestli se bude něco dít? Vím, že opar není legrace, ale je to tak závažné, abych jela na pohotovost?
Díky za rady.