Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj potřebovala bych poradit skoro 2 letý syn má od včera teploty přes 39 dnes to o něco kleslo,ale pořád jen pije a pomalu nic nejí mám s ním jít k doktorce?nemáme ani rýmu ani kašel pořád spi.dík za rady
Dcera měla to samé a vyklubala se nám z toho angína. K doktorovi bych určitě zašla.
Ahoj,
syn má to stejné. Od neděle vysoké teploty, dneska teprve klesly na 37. A nic k tomu. Teď už jí normálně, pije dost a nevypadá, že by ho něco bolelo. Buď se z toho vyklube šestá nemoc nebo nějaká viroza jen s teplotami. Prý je to teď docela časté a doktoři taky neví co to je.
On i mluví ze spaní přijde mi jako by blouznil a ze spaní mě volá. Je jak tělo bez duše chudák
Dva dny horečka,která pak ustoupí a pak se dítko osype - vyrážka je krupičkovitá a nesvědí.
LuLucinda píše:
Co je to ta šestá nemoc?
Tři dny vysoké horečky kolem 38-39st a čtvrtý den se osype na hrudníku a zádech.
Taky teď bojujem s vysokýma teplotama a prujmem.K doktorce zajdi,tím níc nezkazíš.
Hlavně pít!
Na horečky to, co normálně dáváš (Paralen,Panadol,Nurofen) a na vyrážku nic (aspoň my jsme nic nedávali).
No, nesahá si víc na ouško??? Napadá mě taky zánět středního ucha. Ať jste brzy cajk ![]()
No my teplota a takovej mrzutej, je mu uz pet let, tak pak zacal brisko a krk. Ale docela i jedl. No angina jak Brno. Urcite bych sla k dr.
Ahoj,sice dceři je 8.měsíců,ale teď jsme s tím akorát dobojovali,měla horečky 39st a nic k tomu,na pohotovosti nám ale řekli,že je to virová angina,no a po třech dnech horeček najednou nic a osypala se,takže k tomu ještě šestá nemoc.Naštěstí už to vše ustupuje ![]()
Ahoj,
Radimek měl od neděle teploty kolem 39,5. Nedařilo se mi to srazit,tak jsme ráno zajeli k doktorce. Vzala mu CRP,měl hodnotu 52,dostal antibiotika. Kromě toho že mu roste zároveň 8zubů nemá žádné jiné příznaky. Ale,manžel má angínu s podezřením na mononukleozu,tak čekám,co se z horečky vyvrbí.
Ať je malý brzo fit.
Tak vám holky moc děkuji dnes jsme již bez teploty s chutí k jídlu tak už to máme za sebou=) snad