Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
prosím poradte ve středu minulý týden spolknul 5 let syn magnet. v pátek rtg byl v oblasti žaludku.včera znova rtg byl níže . co mu mám dávat aby ho rychleji vykakal? kaká 2/3 deně ,jí pije nic ho nebolí.dávám podle rady doktora zelí ,čočku,zeleninu.už si nevím rady
Když je pod dozorem lékařů, tak bych to neřešila, kdyby se jim něco nezdálo, určitě by ti dali vědět.
Podle mých posledních zkušeností dost provětrá střeva velké množství borůvek ![]()
už jsme zkoušely snědl dvě mysky a nic borůvky venku a magnet pořád v břiše. v pátek jdeme na kontrolu ![]()
Však on nakonec vyjde, ale chápu, že je to na palici. A co ho to napadlo v pěti letech pojídat magnet?
hledal si protikus k puku a zabral se do toho že to spolknul. měl plné ruce práce a tak si ho dal do pusy. to bylo eldorádo ![]()
Zkus emulips, když mu dáš více kapek, tak ho to prožene, ale neublíží ![]()
Ha, můj 21měsíční syn minulý týden spolknul korunu!
NA RTG byl taky dvakrát, mince postupovala.
Ale on je takový „průtokáč“
, ještě je malý, tak to šlo rychle.
Strach jsem měla to jo.
Dobrá je i syrová zelenina - mrkev, papriky, rajčata, ani ovoce není na škodu, zejména švestky, hrušky, broskve.
Držím palce, ale pokud postupuje, určitě magnet brzy shledáte
![]()
Bayuska píše:
Ha, můj 21měsíční syn minulý týden spolknul korunu!
NA RTG byl taky dvakrát, mince postupovala.
Ale on je takový „průtokáč“, ještě je malý, tak to šlo rychle.
Strach jsem měla to jo.
Dobrá je i syrová zelenina - mrkev, papriky, rajčata, ani ovoce není na škodu, zejména švestky, hrušky, broskve.
Držím palce, ale pokud postupuje, určitě magnet brzy shledáte![]()
Ty víš, co chci napsat, viď?
![]()
jj dávám mu vše co píšeš ted dostal lečo sice ksychtíky ,ale snědl to.uvidíme ![]()
THANCA píše:
jj dávám mu vše co píšeš ted dostal lečo sice ksychtíky ,ale snědl to.uvidíme
Neboj se, všechno dopadne dobře
!