Opar na obličeji

20
29.1.13 18:56

Opar na obličeji

Ahoj holky,
po užití chromovaných náušnic se mi v okolí ucha udělal asi opar, který se přenesl i dál na jednu stranu obličeje. Jsou to svědivé růžové puchýřky, uprostřed bílé kolečko s tekutinou. Lékařka k tomu přistupovala jako k oparu, dala mi na to Bactroban a zinkový olej. Snažila jsem se někde dopátrat jaký druh oparu by to mohl být, myslíte, že na obličeji je možný pásový opar? Jsem z toho taková smutná, protože do toho mám ještě svůj klasický ekzém. No věřím jen, že to miminku v bříšku neublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
29.1.13 18:58

@Enži No ja sice nevim jaky opar mas ty, ale pasovy opar muze byt i na obliceji. Vim to jiste, protoze na nej trpivala babicka meho muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
29.1.13 19:09

Pásový opar může být v obličeji, ale stejně tak klasický opar (ačkoliv vypadá trochu jinak než ten klasický na puse), manžel ho měl těsně pod okem - klasický opar.

A jak tě to bolí? Pásový opar bolí jako čert, tak bodavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
29.1.13 19:36

Neboj, ani pásový, ani obyčejný opar prý nevadí. U mě měli před nedávnem podezření na pásový opar na noze, na obyčejné na rtu trpím odjakživa, všechna těhotenství jsem měla. Problém je pouze genitální kvůli porodu.
Pokud je to pásový, bolelo by to strašně, jinak to může být obyč., manžel taky měl na oku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.13 20:46

Pásový opar bolí, fakt hrozně a i po zahojení, ten fakt nezaměníš. Může být i v obličeji, měla jsem ho od levého oka (včetně oka), přes nos (i vevnitř), dolů přes pusu (i vevnitř) až na bradu, prostě pás puchýřků. A pásový opar se rád vrací na stejné místo.

• Citovat
  • Upravit
20
7.2.13 12:15

No já vlastně nevím, jaky opat to nakonec byl, ale měla jsem ho kolem celého ucha smerem k obličeji. Doktorka mi na to dala Herpesin a léčili se týden. Doufám, že se to nevrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek