Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky mela jsem tyden asi strevni virozu nedrzela jsem ipkne presne dietu, tedy zhruba dva dny ano, pak jsem si dal mleko a musly a zacaly mi krece v brise, prujem tak jsem mastila o obvodni tak jsem dostala prasky a prej uzivat laktobacily tak jsem nakoupila a vzala si suchy rohlik prasek a laktobacil do 40 minut krece v brise trochu prujem a po nem toaletak ruzovy ve WC kousky krve plus jako bilek, tak rychle pohotovost tam mi rekli ze se mi viroza vratila a ze fakt uz prisna dieta a dostala jsem injekci, ze pry ty streva po viroze musi odpocivat jsou prekrvene a krev se objevit muze, ze to muze byt bakterie ale lecba je stejna, klid a pit a dieta, setkaly jste se nektera taky s tim???
Ano je to možné, tím mlékem a colou ses pěkně prohnala a rozdráždila si střeva. také se mi to stalo a dokonce jsem měla krevní stopy i když jsem zvracela. Já si dávala třeba na dietu ještě ovesné vločky s troškou bílého neslazeného jogurtu (jen trošičku aby nebyli vločky suché) a do toho jsem si nakrájela třeba půl jablíčka
držet dietu alespon týden nejlépe ![]()
@Nicollka1993 diky za odpoved, ale vydesilo me to uplne silene, ja nastesti nezvracela jen prujem trochu a krece, opar a bolest hlavy proste viroza jako vysita
@Lili nemas zaco, znam to a je to dost neprijemne
snad ti bude brzo lepe. Ja mam dobrou zkusenost na opary s mastickou, Bepanthen care mast, staci koupit tu malickou, stoji asi kolem 25,– a mazat furt.