Opar u malého dítěte

Anonymní
29.10.24 08:23

Opar u malého dítěte

Dobrý den, prosím, čím mažete opar u 3leťáka? Byla jsem v lékárně, ale byla jsem poučena, že takto malé dítě nemůže mít opar. A dala mi na to jelení lůj. Opravdu luxusní lékárnice. Já ho měla taky a jiná lékárnice mi dala Zovirax, ale ten pro takto malé děti podle mě není, když jsem viděla, jak působí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18598
29.10.24 08:34

Jestli zvládne tak nejlépe compeed náplasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 08:37

@hospodki děkuji. Je to na rtu, to asi nedá. Nějaká mast, nevíš, jestli je?

• Citovat
  • Upravit
18598
29.10.24 08:40
@Anonymní píše: Více

Klasicky sobě dávám herpesin, ale tolik nevydrží. Opar jsem měla asi měsíc zpět zas po dlouhé době a ta náplast tomu pomohla hezky a rychle. Můžeš ji lipnout až bude spát at ji má na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.24 09:05

@hospodki děkuji za tip

• Citovat
  • Upravit
8665
29.10.24 09:08

Vždycky herpesin nebo tea tree oil. Jak komu, co kdo snese. Já, syn a manžel na opary trpíme hodně, nejvíc syn. Je nesmysl, že malé dítě nemůže mít opar. Syn ho měl jednou i na ruce, to jsem viděla prvně, myslela jsem, že se dělá jen okolo pusy, max na nose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.10.24 10:05

Pokud je to malé dítě, pravděpodobně to bude impetigo. Zajdi s ním k doktorovi, může se to rozlezt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14677
29.10.24 10:31

Moje zkušenost - 5letá dcera měla impetigo, poslala jsem fotku pediatričce. Ta mi zavolala, dceři předepsala Opthalmo-Framykoin. A říkala, že by to možná mohl být i opar a ať si tedy pořídíme něco na opary. Řekla jsem, že manžel používá Vectavir. Na to lékařka řekla, že fajn, že ho můžeme dát i dceři. Ale O.-Framykoin krásně pomohl, takže na Vectavir u dcery nedošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí