Opar, vyrážka...?

347
12.9.07 19:37

Opar, vyrážka...?

Ahojte, jsem dnes 21+5 a už cca 2 týdny se mi na těle, hlavně na bříšku a prsou, objevují takové jakoby puchýřky, z kterých se postupně stávají červené - růžové flíčky. Na některých místech to nejsou puchýřky, ale jen ty flíčky. Nemáte některá stejnou zkušenost? Mažu se Elastinem-q a z léků užívám jen Magnosolv (hořčíkový roztok proti tvrdnutí bříška). Doktor mi řekl, že se to může v těhotenstvíl objevit, ale zdá se mi to čím dál horší a také to občas svědí.
Přeju všem hodně zdraví a úspěšné těhulkování:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6927
12.9.07 19:41

Ahoj,

nechci te strasit, setkala jsi se v prubehu tehu nestovicema? A jako mala jsi je mela?
Co popisujes mi pripomina pasovy opar, kt. jsem prodelala kolem 37.tydne. Kdyz jsem se v I.trim setkala s nestovicema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.9.07 10:10

Já než řešit to s gynekologem bych upalovala na kožní.

Sice ne puchýřkama, ale zničeho nic jsem se osypala na břiše, pak ruka, přidaly se boky - stehna. Nevím, co to bylo. Ani doktorka to nezjistila, nakonec jsme musely použít i silné kortikoidy, aby to zmizelo…

Tím nechci plašit, ale chce to ,aby to viděl a zhodnotil kožař. Myslím, že jsi tam měla jít už i dřív…

Držím palečky, někam zavolej, řekni, že jsi těhotná, že to spěchá. A dej vědět…snad to nic nebude…uklidnění od doktora, že se to stává, by mi nestačilo, respektive stačilo po vyjádření odborníka, takže kožaře, pokud by shledal, že to nic není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.9.07 17:07

Holky,

děkuju za reakce. Volala jsem si na kožní, v pondělí tam zajedu. Pásový opar, zarděnky ani neštovice to prý být nemohou. Zřejmě nějaká alergická reakce.
Mějte se moc hezky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
17.9.07 12:43

ahoj

tak jsem byla u kožní a jen tak pro informaci, kdyby některá těhulinka měla ten samý problém (před cca 3 týdny se mi udělal 1-2 fleky na bříšku, po 14 dnech se mi začly flíčky rozšiřovat po prsách a včera se mi udělaly 2 na ruce) : jedná se pouze o povrchovou kožní virózu, nic závažného, dostala jsem na mazání smradlavý dětský pudr. Tak snad to pomůže. Hodně se mi ulevilo, že to není nic vážného a doufám, že to brzy zmizí:-)
Mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky