Opavská porodnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3678
15.6.16 22:06

@Annapavelkovaml kamaradka rodila v breznu v Opave a pochvaloval si to tam. Ja jsem Opavu zavrhla a to vse kvuli pristupu primare a nekterych lekaru, kteri to tam cele kazi. Letos jsem tam lezela jeden den a po setkani s primarem jsem podepsala revers a odesla do Ostravy, predstava, ze bych na neho narazila u porodu me fakt desi, takze verim, ze klapne Ostrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
15.6.16 22:10

Ahoj, rodila jsem v prosinci 2015 a za mě s Opavou velká spokojenost. Ma porodnim sale jsem byla od sobotni noci a porodila jsem az v pondělí ráno. Neotvirala jsem se. Po celou dobu velmi profi pristup a opravdu se snazili mi porod, jak se dalo zpříjemnit. Následná péče na novorozeneckem oddeleni taky ok. Doporučuji si připlatit nadstandardní pokoj. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.6.16 22:21

Kdo tam je primar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
15.6.16 22:26
@Annapavelkovaml píše:
@farska alfred dörr :poblion:

Jezis, ja odchazela, kdyz tam byl Herman tusim a ten byl bezva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
16.6.16 07:29

@Annapavelkovaml ja jsem dokonce ted i od Hermana na chvilku odesla, mela jsem v dubnu nejake potize a misto toho, aby me poradne vysetril, tak me odbyl sonem pres bricho, pak za par dni neprijemny zazitek v nemocnici, takze jsem si zajistila Porubu a jezdim tam ted i do tehotenske poradny a teda doufam, ze i porod tam probehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
16.6.16 10:30

@Annapavelkovaml no já mám za sebou 2 potraty ve 2. trimestru, tak jsem čekala trošku víc pečlivosti a ne že mě tak odbyde, naštěstí v Ostravě jsem si vše domluvila a je to teď všechno dobrý, já jsem u Hermana už neměla teď takovou důvěru, nic mi nikdy neřekl, měla jsem pocit, že ho každým dotazem snad i obtěžuju, v Ostravě se fakt starají a já jsem díky tomu i víc v klidu, jsem tam vedená v rizikové poradně. Jinak končím 25 týden a doufám, že to doklepu do konce v pohodě :-) I když teď ty změny počasí se mnou slušně mávají. Já teď byla v Porubě na pozorování přes víkend a teda měli tam hodně narváno, tak doufám, že v září to tam bude v klídku.
A ty jsi v kolikátém týdnu a proč myslíš, že Poruba nevyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková