Porodnice Břeclav 2016

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
15.6.16 11:41

Porodnice Břeclav 2016

Ahoj Ahoj… Chtěla jsem se zeptat na názory a zkušenosti s porodnicí v Břeclavě? Budu rodit poprvé, takže by mě zajímalo jaký mají přístup v Břeclavě a co si sebou vše vzít a co mi pujčí popř… dají…? :? :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1875
15.6.16 13:06

Ahoj, rodila sem na konci ledna. Dávají vložky, košile.. Vem si přezůvky, kalhotky, župan, toaletak, hrnek, hygienické potřeby(kartáček, pasta, hřeben, mýdlo) pro mimčo tam dávají vše krom plen a já měla i vlhčené ubrousky. Pribal dudlík a třeba svá bodycka.
Přístup no.. Asi jak všude. Já chytla Teda úžasnou paní doktorku na porod, ale na šestinedělí sestřičky nic moc. Pozdraví na půl pusy, neochotne a viděla jsem i u jiných rodicek, že umí být pěkně nepříjemné! Za 4dny jsem zažila jen jednu fajn sestřičku.
Rodila jsem o tři týdny dřív a poslouchala řeči typu, že kdybych počkala, byla by mala donosena, měla by vyšší váhu a mohly bychom domu dřív..
Celkem zklamání pro mě, protože jsem slyšela chválu, ale jak řekla jedna paní doktorka, jde to tam od deviti k pěti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.6.16 15:00

Děkuji za radu co sebou. :) A ten přístup mě moc teda nepotěšil, ale tak snad natrefím na nějaký fajn sestřičky aspon doufám. A ty věci pro miminko jak si psala bodyčka tak si můžu vzít cokoliv nebo stím mají problém a mimčo musí mít jejich? a ty košile pujčují? Někde sem četla že jo někde zas že ne tak už nevím. :( :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
15.6.16 16:24

@JAjulink věci na prcka můžeš mít klidně. Já ji měla už další den oblecenou ve svém. Košili ti dají, je to fajn, denně si můžeš brát čistou.
No personál.. Uvidíš :) strašit tě tu nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.6.16 16:46

Tak super vezmu si svoje oblečení pro mimčo. :) Já se bojím už jen sté věty o strašení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.6.16 16:59

Ahoj, já rodila v Břeclavi v létě 2015. Ohledně porodu bylo vše super i přesto že jsem rodila o měsíc dřív a chtěla jsem co nejmenší zásah do porodu. Na šestinedělí jsem se sestrami taky problém neměla. Byly ochotné a to jsem je chodila třeba i deset večer otravovat na odsávačku. Horší to bylo s dětskými sestrami, malá měla žloutenku a nepřibírala. Já s ní navíc chodila na všechny vyšetření, co jí dělali. Takže jsem je vlastně prudila :mrgreen: Tak možná i proto byly nepříjemný. Je fakt, že se mnou na pokoji byla doktorka z jiné nemocnice a na tu byly jak mílius :nevim: Ale vyšetřoval mě i doktor Bambas a chodil i na vizity a úplně na pohodu, na to co se o něm povídá. Jinak seznam už psaly holky přede mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.6.16 17:08

Jááj tak to se nediviím že byli nepřijemné. :D No doufám, že vychytám nahopodu lidi. A PA byla taky v pohodě radí nebo ses na vše musela ptát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.6.16 17:22

Porodní asistentku jsem měla tu nejlepší co tam je, myslím že se jmenuje Monika Švestková. Nejhorší je to, že člověk pořádně neví do čeho jde, i když chodíš na kurz. A pak taky ty hormony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
15.6.16 17:25

Hlavně se na všechno ptej, i když se budou tvářit, nenech se rozhodit. Mě se třeba i hodně věnovaly kvůli kojení, ale musela jsem si říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
15.6.16 17:53

To mě se zas stalo, že sem otravovala v deset večer, když se mi zavinovala děloha a děsně to bolelo. Sestřička tam spala, šly vidět jen nohy, když sem tam šla za hodinu znova tak koukala do mobilu a prášek po mě hodila jak po psovi.. Nevím no.. Ale faktem je, že ne všechny jsou zle.. Ale zjistila jsem, že i když sem milá, nestačí to a některé jsou nepříjemné.. Místo aby chápaly obavy a trošku podpořily, tak nadávají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.6.16 18:06

Tak snad se to bude dat přežít ikdyž s nadšením tam nepůjdu rodit, ale třeba překvapí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.6.16 13:41

Ahoj holky chystám se rodit v Břeclavi a zítra tam jedu na první kontrolu na porodní sál a domluvit se na porodu, chystáte se tam taky někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
1.8.16 21:11

Chci se zeptat jak to je s tatinkama jestli tam smi byt jeste predtim nez se jde na porodni sal? Smi tam byt nebo je posilaji domu? A volaj se az k porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
2.8.16 07:40

Se mnou byl celou dobu. Viz deníček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
5.8.16 21:01

@JAjulink
Tatínky posílají domů pokud porod vypadá na dlouho, jinak když se jde rovnou na porodní sál, tak může zůstat. Dá se jít i na nadstandardní pokoj a tam může být celou dobu tatínek - po porodu s námi mohl přespat v porodnici i starší syn - nevadilo jim to. Ne vždy je však nadstandart volný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková