Podolský balíček - nadstandard v ÚPMD

265
12.6.16 08:55

Podolský balíček - nadstandard v ÚPMD

Co si myslite o zavedeni o nadstandardnich sluzeb v Podoli? Snizili poplatek za doprovod k porodu z 1300kc na 850kc a zavedli tvz Podolsky balicek, ktery obsahuje nekolik sluzeb… Stoji 1990kc…
Nazory? Budete si platit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21783
12.6.16 09:00

Teda myslím si, že už neví, na čem by vydělávali… Jediné zajímavé je to parkování, které je v okolí podolí dost špatné. ale samostatně zaplacené parkování vyjde určitě levněji než jejich úžasný balíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
12.6.16 09:08

@Křehulka85 Koukala jsem na nej. Z nej ma cenu z meho pohledu jen parkovani, otec u porodu a prednostni rezervace nadstandardu. Problem je, ze ten nadstandard musi byt volny, v tom se nic nezmenilo. Zbytek mne prijde nedulezity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
12.6.16 11:02

Zrovna vcera jsem na to koukala. Nebot tam za 3 tydny rodim a nenabizi absolutne nic zavratneho.
Ve finale ani to parkovani neni vyhra. Pokud jsem to pochopila, tak se vztahuje jen na doprovod po cas porodu.
Kdyby to aspon bylo po celou dobu pobytu nemocnici. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
12.6.16 14:32

Bez peněz do UPMD nelez :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.6.16 20:25
@Malto píše:
:lol: :lol: :lol: to celkem sedi…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
12.6.16 20:31

Chodim tam od 20tydne tehotenstvi do rizikovky, ptala jsem se tam na to v kartotece a pokladne a krouti nad tim vsichni hlavou. Je to pry nedomyslene…
Tak uvidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
12.6.16 20:31
@Malto píše:

jojo, tez mam ten pocit. :D Doufam, ze to aspon bude stat za to, za vsechny ty nervy s registraci a poplatky za vse mozne i nemozne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
22.8.16 13:49

Oživuji diskusi, máte už některá zkušenost :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.8.16 14:53

Ja jsem rodila v roce 2013 sve prvni dite a uz nikdy vice. Nemit doprovod k porodu tak snad nepreziju. Mela jsem kontrakce ve sprse, lezla jsem skoro po ctyrech ze sprchy a oni mi rekli ze musim sama dojit a vylezt na kozu. Nebyt tam kamaradka tak nevim.Tim jsem byal vyplasena a porod na houby, porad naky pripominky na dychani -to vam stejne nepomuze. Hrozny ale treba se to zmenilo.Jo jinak jsm e parkovaly pres silnici, se vsim moznym mezi nohama(praskla mi voda) a jeste nejel vytah. Zlate HOřovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.10.17 14:52

Ahoj, tak dle mých výpočtů balíček obsahuje: parkování den 500,–Kč, nadstandardní pokoj normální cena 2500,–Kč, v balíčku 1000,–Kč tj.-1500,–Kč, wifi 100,–Kč, přítomnost jedné osoby 850,–Kč, cena balíčku 2000,–, pokud využiji všeho nadstandardu, tak díky balíčku ušetřím 950,–Kč a to nepočítám laktační poradkyni v době šestinedělí, 1 návštěva, vybavený porodní box vč. ručníku, přezůvek, atd… Já do toho asi jdu :-) Ještě to samozřejmě musíme probrat doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
12.10.17 15:31

@vedunka1 Ja tedy nikde nevidim, ze bymel byt levnejsi nadstandardni pokoj, jen porodni box. Kde jsi nasla info o pokoji? To by vzhledem k prumernym 3 dnem hospitalizace bylo upmd dobrou charitou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2594
7.8.18 09:45

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, podelite se některá o dojmy z balíčku za poslednich půl roku prosím :)
Přemýšlím, jestli to vůbec k něčemu je, když je tu pořád plno i na nadstandartech, porodní asistentka na kurzu nám říkala, že to nemá moc cenu podle ní, že se sejdeme na příjmu 2 nebo víc s balíčkem a stejně třeba nadstandart nedostaneme. Jde mi jen o nadstandart, tak si říkám, jestli není lepší to risknout a přijet bez něj a člověk uvidí, buď bude nebo ne. Ráda bych měla sprchu a wc na pokoji, jinak mi nevadí ho sdílet, ale myslím, že na normálních pokojích v Podolí jsou asi jen společně sprchy na chodbách, že? :?
Rodím za měsíc, teď během veder tu byl nekolikrat stop stav, takže samce získat nadstandard i s balíčkem jsou asi mizivé? Jde mi fakt jen o tu sprchu na pokoji, ta je opravdu jen na nadstandartech?
Děkuju za odezvy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
7.8.18 09:56

Rodila jsem v Podolí 2× (císař) Chtěla jsem nadstandart (duben, říjen) a nikdy volný nebyl. Sprchy na chodbě mi vůbec nevadily, fakt jsem měla po porodu úplně jiný starosti - takže sprchy byly to poslední, co sem řešila - a přitom jsme zvyklá na min. 3hvězdičková spíš 4hvězdičková ubytování.

Když jsem rodila v říjnu, byla jsem na pokoji celou dobu úplně sama, takže pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.18 10:47

Rodila jsem v Podolí ještě, když balíček nebyl, chtěla jsem nadstandard (ve standardu byly sprchy na chodbě a byly jsme na pokoji 3). Rodila jsem v noci, a ještě ten den se nadstandard uvolnil, a to měli v porodnici plno (čekalo se na porodní boxy na rizikovém na gyndě), takže myslím, že stojí za to to risknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková