Open Gate-Vaše názory ?

7
13.12.15 15:23

Open Gate-Vaše názory ?

OPEN GATE- Střední soukromá internátní škola… Údajně je to jediná škola v čr po které je možnost studovat například na univerzitě YALE. OG je snad jediná opravdu prestižní škola v česku, a není vůbec lehké se na tuhle školu dostat. Je zde soukromá základní škola ale i gymnázium. Cena školného je psaná všude jinak, ale pohybuje se to od 150 000 - 500 000 (je i možnost stipendia). Jsou zde dokonce zavedeny i školní uniformy. Hodně lidí tvrdí že soukromé školy jsou pro zazobance, jejichž děti nemají známky na to, aby se dostali na obyčejnou státní střední školu. Podle této školy tomu tak není. Na tuhle školu není možnost dostat se s jinými známky než na výbornou. Škola má také výborné kroužky jako třeba balet, housle, jezdectví, piano, rugby, plavání, tenis. Také velký rozvoj cizích jazyků mezi které se řadí povinná angličtina, a možnost učení nepovinné čínštiny a španělštiny.
JAKÝ NA TO MÁTE NÁZOR??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30408
13.12.15 15:29

Že to zní jako další z řady reklamních příspěvků nováčků. Jediné, co mě zaráží je, že v případě OG by si snad k tomu účelu vybrala někoho, kdo umí česky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.12.15 15:29

@anonym-xx
Hezká reklama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.12.15 15:31
@hanka.br. píše: Že to zní jako další z řady reklamních příspěvků nováčků. Jediné, co mě zaráží je, že v případě OG by si snad k tomu účelu vybrala někoho, kdo umí česky.

Tak přesně o tomhle jsem přemýšlela, jak to do svého příspěvku zakomponovat. Vyřešila jsi to za mě, díky. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.12.15 15:38
@anonym-xx píše:
OPEN GATE- Střední soukromá internátní škola… Údajně je to jediná škola v čr po které je možnost studovat například na univerzitě YALE. OG je snad jediná opravdu prestižní škola v česku, a není vůbec lehké se na tuhle školu dostat. Je zde soukromá základní škola ale i gymnázium. Cena školného je psaná všude jinak, ale pohybuje se to od 150 000 - 500 000 (je i možnost stipendia). Jsou zde dokonce zavedeny i školní uniformy. Hodně lidí tvrdí že soukromé školy jsou pro zazobance, jejichž děti nemají známky na to, aby se dostali na obyčejnou státní střední školu. Podle této školy tomu tak není. Na tuhle školu není možnost dostat se s jinými známky než na výbornou. Škola má také výborné kroužky jako třeba balet, housle, jezdectví, piano, rugby, plavání, tenis. Také velký rozvoj cizích jazyků mezi které se řadí povinná angličtina, a možnost učení nepovinné čínštiny a španělštiny.
JAKÝ NA TO MÁTE NÁZOR??

a na co přesně máme mít názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
13.12.15 15:44

A opravdu ma OPEN GATE potrebu delat si takhle pitomou reklamu? 8o 8o :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.12.15 15:46

Jsem na státní škole. Chvála neznamená, že musím být hned student OG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
13.12.15 15:48
@anonym-xx píše:
Jsem na státní škole. Chvála neznamená, že musím být hned student OG.

a na co se tedy ptáš? dík, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.12.15 15:50
@anonym-xx píše:
Jsem na státní škole. Chvála neznamená, že musím být hned student OG.

Myslím, že z toho tě vůbec nikdo nepodezírá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.12.15 15:53

Jen mě zajímalo, co si ostatní myslí o té škole…třeba někdo, kdo má se školou zkušenost. Prostě jakýkoliv názor na to, co jsem napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.12.15 15:55
@hanka.br. píše: Že to zní jako další z řady reklamních příspěvků nováčků. Jediné, co mě zaráží je, že v případě OG by si snad k tomu účelu vybrala někoho, kdo umí česky.

Nikdo?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
13.12.15 15:59

Taky nevím, jaký na to mám mít názor, já tu školu znám jen z doslechu, zhruba fakta, co jsi napsala. :think:

A mám jednu vzdálenou ambiciózní kamarádku, která by tam chtěla jednou mít děti (nyní 4 a 6 let :mrgreen: ). Ale nemají tolik financí, a tak řeší, že by tam děti tím hodně trpěly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
13.12.15 16:03
@anonym-xx píše:
Nikdo?!

Nikdo. Že někdo dělá reklamu Providentu taky neznamená, že je po krk zadlužený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4963
13.12.15 16:05

Mám kamarádku, která vystudovala obyčejně gymnázium v malé obci a vystudovala univerzitu v Cambridgi bez protekce. Takže nevěřím, že OG je jediná cesta na univerzity světového věhlasu. Jinak by mě moc zajímalo, jak to na škole chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45690
13.12.15 16:05

To urcite neni reklama, tahle skola ma narvano i bez ni.
Co si o ni myslim? Myslim ze je dobra, urcite lepsi nez bezne skoly v Česku. Dite bych tam asi dala, kdybych na to mela a bylo to nekde blizko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin