Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Syn to zvládne a babička si ho alespoň pořádně týden užije, navíc konec září ještě bývá babí léto, tak určitě podniknou za ten týden spoustu aktivit ![]()
Ničeho se neboj, týden uběhne jako voda a pak zase budete spolu, navíc za tebou můžou chodit /
/
Držím palečky ![]()
Já byla v nemocnici na týden, když bylo dceři 11 měsíců. A dcera to zvládla skvěle a já na konec taky i když jsem z toho měla veliké obavy. Bylo mě hodně zle, tak jsem na konec byla ráda, že jsem si odpočinula a dcera měla svůj komfort zachován ![]()
Akorát jsem nechtěla, aby za mnou přišla na návštěvu. Loučení s ní bych opravdu nedala. Bylo pro mne lepší ji 5 dní nevidět než se s ní loučit v nemocnici po návštěvě. ![]()
Uvidíš, že to zvládne líp, než ty
. Babička se dobře postará, je prima že k ní máš důvěru - můžeš být o to klidnější. V září bude ještě hezky, budou moct chodit ven.
Kdo ví, jak se budeš po operaci cítit, určitě budeš potřebovat hodně odpočívat. Kdyby byl starší, byla bych pro návštěvy. Ale v roce by to byl akorát velký stres z loučení pro něj i pro tebe. Týden je krátká doba, uteče ti to a budete zase spolu.
Předem se omlouvám za anonym
Zhruba za 3 měsíce půjdu na operaci. Syn bude mít 9 měsíců, a babička ho bude hlídat, cca týden budu v nemocnici. Babičce věřím, stará se o malého na výbornou když potřebuju pohlídat. Ale někde ve vnitř, je mi malého líto, že nebude se mnou. Jsem z toho taková smutná.
bude moje první odloučení od syna.
Prosím o trochu podpory
Vím, že v tom nejsem sama, a dá se to vydržet ale…chápete