Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Blanka S - já byla se synem taky ve Vinohradské, ale s očima. Dostala jsem jejich košili, směla jsem až do předsálí oper. sálu, takže mě od operatérů dělily jen jedny dveře. Před operací dostal premedikaci - gel, byl po něm pěkně sjetý, pořád se chechtal a plácal kraviny
. Leželi jsme dva dny na dětském. Kdyžtak se ptej. Jo a jídlo teda nic moc, ale pro syna mi po operaci dali piškoty, je tam i lednice v kuchyňce na vlastní jídlo, pěkná herna a chodí tam ti baviči, co dělají zvířátka z balonků.
@Milli píše:
@Blanka S - já byla se synem taky ve Vinohradské, ale s očima. Dostala jsem jejich košili, směla jsem až do předsálí oper. sálu, takže mě od operatérů dělily jen jedny dveře. Před operací dostal premedikaci - gel, byl po něm pěkně sjetý, pořád se chechtal a plácal kraviny. Leželi jsme dva dny na dětském. Kdyžtak se ptej. Jo a jídlo teda nic moc, ale pro syna mi po operaci dali piškoty, je tam i lednice v kuchyňce na vlastní jídlo, pěkná herna a chodí tam ti baviči, co dělají zvířátka z balonků.
to jste leželi na M? a operovali ho kde na očním nebo taky na M?
@Blanka S - leželi jsme na Mku, operace proběhla dole na očním - tam jsme došli pěšky, zpět nás vezli sanitkou. Akorát mě tam trochu nakrkli zřízenci - měla jsem megabřicho (6 měsíc těhotenství) a oni se mě zeptali, jestli si ho můžu přenést z pozorovacího pokoje do té sanitky - byl dvě hodiny po operaci, zavázané oči a váží přes 30 kg
.