Operace hydrokély u čtyřletého

385
18.5.15 17:05

operace hydrokély u čtyřletého

:oops: Ahojky, potřebuji poradit. Náš malý má cca od roku hydrokélu na jednom varlátku. Stále se to sledovalo a kontrolovalo. Doktoři vyčkávali, jestli se to samo nevstřebá, ale bohužel. Teď se dokonce zvětšila a ne a ne ustoupit, takže nás čeká operace. Prosím maminky co jste si s dítkem tímto prošly o rady a zkušenosti. Jak to probíhalo? Jak dlouho jste byli v nemocnici a jak dlouho je pak dítko mimo provoz? A pokud by některá z vás měla přímo informace jak to probíhá ve FN Plzeň bylo by to úplně super. Ráda bych tam s malým celou dobu byla i za cenu toho, že si to budu muset zaplatit, ale nevím, jak to tam chodí, jestli tam mají nějaký nadstandart nebo na dětském pokoji i místa pro maminky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3395
18.5.15 19:53

@NoraDoma my jsme byli pred necelym mesicem. Malemu ted teda budou teprve dva. Kazdopadne jsme byli v nemocnici jen pres jednu noc. Prisli jsme rano nalacno, dopoledne sel na vykon a druhy den dopoledne jsme jeli domu. Syn desne spatne snesl narkozu. Zadne uklidnovaky pak na nej nezabrali a to mu dali dva a v plne davce. Vic uz pak dat nemohli. a na nej to absolutne nezabralo, on byl jak v deliriu cca hodinu a půl, vzpiral se, rval se semnou, chtel si vyrvat kanylu (a urcite vis, jakou dite dovede mit silu) po te hodine a pul konecne usl vycerpanim a ja byla namozena jak snad po celym dni v posilovně. Jako byl to vazne masakr. Ale tak ono to takovehle vetsinou nebyva. Byli jsme asi celkem vyjimka, pac nikdo z doktoru a sestricek nechapal, ze po te davce uklidnovaku se takhle pere a ne a ne usnout..nevim co to melo byt, ale bylo to vazne sileny :-/ tak se modlim aby nemusel znovu.. jinak by dite melo byt v klidku jen ze zacatku (cca prvni dny) ale on vpodstate hned behal, jako to dite proste neprinutis at sedi nebo lezi. Akorat by nemel jezdit myslim cca mesic na kole, odrážedle apod. Tak drzim palce, at to pekne zvladnete. Ostatne vy uz jste veliky;-) jo a ze mu neco delali, po tom, co se vzbudil, vubec nevedel, nic ho nebolelo, proste jako by mu ani nic nedelali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
18.5.15 20:12

@veronika6913 Moc děkuji za uklidnění :mrgreen: To jsem potřebovala slyšet. Bála jsem se, aby to nebylo na týden v nemocnici a pak třeba dva týdny doma v klidu, to bych ho neudržela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
18.5.15 20:33
@NoraDoma píše:
@veronika6913 Moc děkuji za uklidnění :mrgreen: To jsem potřebovala slyšet. Bála jsem se, aby to nebylo na týden v nemocnici a pak třeba dva týdny doma v klidu, to bych ho neudržela :lol:

Ja se omlouvám, ale u nas melo probuzeni po narkoze fakt silenej prubeh:-/ ale vazne to nebyva zvykem! ;-) :-D jinak je to vazne na jednu noc a dite ani nevnima, ze mu nekdo neco delal. Jako malej byl tak nejak v klidu (ze si hral u stolu aby moc nelital) jen vlastne v den operace a pak druhy den tak nejak…no pak uz to proste neslo a nas syn je fakt divokej, takze hned lital a skakal a delal ty jeho blbinky…akorat to odrazedlo jsem schovala no..jinak me trosku videsilo, ze mu asi treti den po operaci jedna koulicka zezelenala. Tak jen aby ses toho treba taky nelekla ;-) je to ory normalni ze kulicka hraje vsema barvama a je nejakou dobu jeste dost otekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
19.5.15 13:08

@veronika6913 Já to myslela v dobrém. Opravdu jsi mě uklidnila, já se vážně bála, že je to celkově horší. Vůbec mě nenapadlo, že je to taková rychlovka a dítě je pak tak rychle ok. S narkozou vím, že je to různé a každé dítě jí snáší jinak. Mě šlo spíš o tu samotnou operaci. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
19.5.15 15:15

@NoraDoma tak to jo :-) ja se taky bala, jak to oak s malym bude, jako celkove ten klidovej rezim apod a i doktorka me uklidnila, ze ty deti tohle prave vubec nevnímají :-D dospelej jde na zakrok treba s kylou a breci pak jeste dva tydny, jak ho to boli a dite je hned ok, jako by mu nic nedelali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí