Operace menisku

9
1.10.23 20:05

Operace menisku

Ahoj za tyden me čeká operace kolene menisku a mam strach i z narkozy potom jak se i probudim ze to bude děsně bolet da se po tom jak budu doma dat leky na bolesti a zaberou??? Děkuji jemi 24 let a mam dve deti malé ale o ty se postará manzel s maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1256
1.10.23 21:13

Laparoskopicky? na tom jsem byla já a nebolelo mě to ani vteřinu, pak tři dny berle, vytáhnout vodu a rovnou došlapovat. ale každej jsme jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
3.10.23 12:56

Na bolest se dá předepsat ledasco i například Aulin. Já k tomu doporučuji tablety H2 Forte na podporu rekonvalescence.

• Citovat
  • Upravit
5618
3.10.23 14:57

Ahoj, svoji zkušenost jsem nedávno psala tady https://www.emimino.cz/…skem-506555/
Celkově bolestivost po zákroku byla minimální, pár dní s berlemi a pak jsem postupně začínala víc zatěžovat a za měsíc jsem naprosto normálně chodila. Neboj se toho, pokud operaci potřebuješ, tak tě kolemno teď bolí pravděpodobně víc, než tě bude bolet chvíli po operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.23 17:40

Máte někdo zkušenosti s ortopedii v Brandýse n. Labem, operovat by mne tam měl dr. Tomaides, nemáte někdo operovaný meniskus právě od něj a jak to prosím probíhalo, jaké z toho máte pocity? Překvapilo vás něco, na co si mám dát pozor,…,děkujuuu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.24 23:31

Ahoj, jsem po operaci artroskopie - natržený meniskus, nyní 3 týdny, berle už jsem odložila asi před týdnem, venku opatrně chodím, ale kulhám a koleno docela natéká a opravdu bolí a to i doma v klidu. Je tohle běžné? Mám totiž přibližně stejné bolesti v koleni jako před operací. Příjde mi, že se tou operací nic nezměnilo. Naštěstí ranky klidné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.24 23:16

@Terka23994 3 týdny jsou chvilka na to, abys poznala, jestli se něco změnilo :D ačkoliv je ten zákrok jen drobný, tak se to nezhojí do měsíce a je třeba s tím počítat. Nohu nahoře, ledovat, mám fajn zkušenost s lymfatickými tejpy, kompresní ortézou. Od ortopeda bys měla mít předepsané něco na bolest, ne? Chodíš na fyzio nebo rhb? Tam by ti měli se vším pomoci, včetně chůze, obnovení rozsahu pohybu a posílení svalů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí