Operace nosní mandle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
27.3.15 18:37

Operace nosni mandle

Ahoj, memu synovi je 6 let a jdeme za tri tydny na vyndavani nosni mandle.Dr., nas uz posilala ale ja to stale odmitala ale duvod proc jsem stim svolila je ten ze hrozne moc marodi, obcas se mu v noci spatne dycha plus mensi chrapani. Docela se toho bojim, vim ze je to banalni zakrok ale nikdy nevite co se muze stat.Budu rada za nejake info jestli jste nemeli komplikace apod. Mate nejaka zkusenost z Horovickou nemconici? Tam jdeme a zrovna jsme natrefili na primare z Motola. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
205
27.3.15 18:50

Dobrý večer,

nejsem sice matka, ale sama jsem tuto operaci prodělala jako 5 letá. Kromě vyštípnutí nosní mandle mi zmenšovali krční. Jako malá jsem byla hodně nemocná. Mluvila sem prý přes nos. Po operaci jsem tak často již nebývala nemocná. V tomto směru operace pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.3.15 18:51

@ivisek87 Mají to za sebou obě děti a naprosto bez komplikací, neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
28.3.15 11:31

U nás také bez komplikací. Šlo o klasický zákrok, byly jsme hospitalizovány 3 dny (včetně dne před operací). Na sál Elinku odvezli v jejím vlastním pyžamku, za chvíli byla zpět bez jediné kapky krve. Nezvracela. Vše v pořádku. Největší problém byl u nás prášek (oblbovák),který jí nechutnal a plakala až do odvozu na sál. A potom kanylka, která se jí také nelíbila. Jsem ráda, že jsme šly, protože skončily neustálé záněty středního ucha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
28.3.15 13:49

Malá byla trhat mandle když měla necelé dva roky a vše bez problémů, druhý den by člověk neřek, že jí něco dělali. A musím říct, že jí to fakt pomohlo už je to rok a celou dobu bez rýmy a nechrápe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
30.3.15 00:04

Přidávám se do diskuse, také jsem jako malinká absolvovala trhání nosních mandlí, protože jsem bývala často nemocná.. Proběhlo to bez komplikací a nemoci už nepřicházeli tak často. :) Moc vám držím palečky, určitě vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí